Mr.Green WORK - EAT - MEET - Conceptontwikkeling Green.DNA

Mr.Green

Work, eat & meet

CONCEPTONTWIKKELING Mr.Green

Hoe ziet een vitale en aantrekkelijke kantooromgeving eruit als je hem kan inrichten met de kennis en vooruitzichten van nu, maar zonder de belemmering van bestaande kaders en stramienen? Green.DNA ontwikkelde met Mr.Green een concept voor een aantrekkelijke kantooromgeving waar werken, vergaderen én goed eten samenkomen op één locatie

Dynamisch, aantrekkelijk en inspirerend. Hij geeft energie en verrast je met bijzondere werk- en vergaderplekken en écht goed eten. Het is een representatieve, eigentijdse omgeving waar je met plezier werkt, en collega’s en relaties mee naar toe neemt. Met Mr.Green combineert Green.DNA de functies flexwerken, vergaderen, lunchen en dineren in één concept. Een aantrekkelijke, drukbezochte en inspirerende werkomgeving.

Mr.Green heeft in april 2019 zijn deuren geopend in Apeldoorn. Kom gerust eens langs om te werken, vergaderen, te lunchen of borrelen in het Mr.Green café.

> VISIT HIM

In het kort

  • (flex) Werken
  • Vergaderen
  • Horeca
  • Krachtenbundeling diverse functies
  • Groen, innovatief en gastvrij

Work

Green.DNA gelooft dat een concept als Mr.Green een kantoorgebouw met een prettig klimaat en ambiance naar een hoger level tilt. In het concept Mr.Green combineert Green.DNA gastvrijheid, hoge service en een eigentijds horecaconcept en past dit toe op bestaand vastgoed. Mr.Green heeft niet alleen aantrekkingskracht op de ‘huurders’ van het gebouw, maar ook voor zakenmensen uit de omgeving, en iedereen die in een dynamische en inspirerende omgeving wil werken, vergaderen, eten, borrelen of zaken wil doen. Zo krijgt het vastgoed een enorme impuls.

 

Eat

Dat goed en écht lekker eten elkaar niet bijt, bewijst Mr.Green. Hij is stoer en sexy en heeft aantrekkingskracht op huurders, bezoekers en de gehele omliggende omgeving. Mr.Green is een moderne en inspirerende ontmoetingsplek. Bij Mr.Green kan je terecht voor een goede kop koffie en een lekker sapje to go, maar ook voor een uitgebreide zakenlunch, netwerkborrel of diner met vrienden. Met wie of waarom je ook komt, Mr. Green geeft je energie.

MEET

Mr.Green bruist. Het is the place to be. Een representatieve, eigentijdse omgeving waar je met plezier werkt, vergadert en collega’s en relaties mee naar toe neemt voor een lunch of borrel. Een dynamisch en high service kantoorgebouw met flexplekken, vergaderfaciliteiten en steengoede horeca waar bedrijven samenkomen en mensen elkaar ontmoeten.

Mr.Green heeft niet alleen op vaste huurders een enorme aantrekkingskracht, maar ook op de omgeving. Waar Mr.Green is, is het dynamisch, aantrekkelijk en inspirerend.