Mr.Green WORK - EAT - MEET - het nieuwe vergaderen by Green.DNA

Maak kennis met Mr.Green

The place to work, eat & meet

HET NIEUWE VERGADEREN BIJ Mr.Green

Als je zelf je ideale werk- en vergaderlocatie kan inrichten, hoe ziet die er dan uit? Cool, classy & a bit bad azzy? Met het comfort van thuis, de vibe van een gezellig lunchcafé en de faciliteiten van kantoor? Als het aan Green.DNA ligt, is werken en vergaderen een feestje! Daarom bedachten we Mr.Green. Een concept waar (flex)werken, vergaderen én goed eten samenkomen op één locatie.

Mr.Green is representatief, aantrekkelijk en inspirerend. Hij geeft energie en verrast je met bijzondere vergaderruimtes en écht goed eten. Een eigentijdse werk omgeving waar je met plezier werkt en collega’s en relaties mee naar toe neemt voor een meeting, lunch, diner of borrel.

In april 2019 opende Green.DNA de eerste Mr.Green locatie in Apeldoorn. Je bent van harte welkom!

> VISIT HIM

In het kort

Work

Green.DNA gelooft dat een concept als Mr.Green een kantoorgebouw met een prettig klimaat en ambiance naar een hoger level tilt. Green.DNA combineert met Mr.Green gastvrijheid, hoge service en een eigentijds horecaconcept en voegt dit toe aan bestaand vastgoed op goed bereikbare locaties.

Mr.Green biedt niet alleen een inspirerende werkplek voor de huurders van het gebouw, maar ook voor flexwerkers en bedrijven uit de omgeving. Eigenlijk voor iedereen die in een dynamische en inspirerende omgeving wil werken, vergaderen, eten, borrelen of zaken wil doen. 

 

Eat

Mr.Green geeft jouw (werk)dag een boost! Het is een moderne en inspirerende ontmoetingsplek om de dag te beginnen, te onderbreken of af te sluiten.

Bij Mr.Green kan je terecht voor een goede kop koffie en een lekker sapje to go, maar ook voor een uitgebreide zakenlunch en netwerkborrel. Met wie of waarom je ook komt, Mr.Green geeft je energie.

MEET

Mr.Green bruist. Het is the place to be. Een representatieve, eigentijdse omgeving waar je met plezier werkt, vergadert en collega’s en relaties mee naar toe neemt. Een dynamisch en high service kantoorgebouw met flexplekken, vergaderfaciliteiten en steengoede horeca waar bedrijven samenkomen en mensen elkaar ontmoeten.

Mr.Green heeft niet alleen op vaste huurders een enorme aantrekkingskracht, maar ook op de omgeving. Waar Mr.Green is, is het dynamisch, aantrekkelijk en inspirerend.