Bijzondere congreslocaties - Green.DNA

Bijzondere congreslocaties

Duurzaam & innovatief

Congreslocaties

Op zoek naar een duurzame, innovatieve en inspirerende congreslocatie voor een beurs, seminar, personeelsbijeenkomst, vergadering of managementdag? De bijzondere congreslocaties van Green.DNA zijn bedoeld voor authentieke, zakelijke evenementen. Bijeenkomsten met een boodschap.

De congreslocaties van Green.DNA zijn ‘pareltjes in het groen’. Centraal gelegen op de Veluwe, nabij Apeldoorn, Zwolle en Amersfoort of in Zuid-Holland, nabij Rotterdam en Den Haag. Groene locaties die gevonden moeten worden. Innovatief, zelf ontworpen en eigenhandig gebouwd. Unieke constructies en zorgvuldig gekozen materialen. Het interieur en exterieur zijn samengesteld uit nieuwe, duurzame en natuurvriendelijke of gerecyclede materialen.

De locaties zijn bijzonder geschikt voor bedrijven die zich willen verdiepen of laten inspireren door de thema’s duurzaamheid, innovatie, ecologie, leiderschap, ondernemerschap en vitaliteit.

Jullie willen niet alleen een locatie, maar ook een totaalconcept bieden en daar is niets teveel van gezegd. De begeleiding en het meedenken heeft het congres tot een professioneel én feestelijk congres gemaakt. De ondersteuning vooraf en tijdens het congres, catering, de bediening en de techniek was geweldig. Het was in één woord compleet!

Jannet KroesKring van Pensioen Specialisten

Geweldige locatie en catering. Jullie enthousiaste team, inzet en harde werken heeft onze conventie een succes gemaakt.

Jeanet van DiepenFiat Chrysler Automobiles

Het was een geweldige dag. Goed verzorgd en bijzonder gastvrij.

Dianne PrinsPhilips Healthcare

Vanaf de eerste contacten was het gevoel goed. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

Afdeling WaterlandBouwend Nederland

Bijzonder. Zoveel bewondering en waardering over wat we vandaag hebben mogen beleven. Bijzonder. De locatie, die betrokkenheid, enthousiasme, sfeer en positiviteit vanzelf oproept. In nauwe harmonie met perfect verzorgde lekkernijen.

Martin KipKPN

Vanochtend zei iemand: 'Je moet er even voor rijden, maar dan heb je ook wat!' Inderdaad, dan heb je ook wat! Wat een mooie locatie! Iedereen voelde zich thuis en de dag verliep super. Juist omdat iedereen zich zo thuis voelde… Bedankt!

Graziella WijenberghKPN

Een geweldige locatie en heerlijke versnaperingen. Veel aandacht voor gastvrijheid.

Roderick van HoutenStedin

Wij vinden het een mooie, inspirerende, innovatieve en unieke locatie. Bedankt voor de gastvrijheid. De catering was top!

Jamay TanahatoeHet Havenbedrijf Rotterdam

Geweldige locatie, bedankt voor het super gastvrije ontvangst.

Lia DonckPWC

Dank je wel voor de geslaagde bijeenkomst en jullie flexibiliteit. De gasten vonden het unaniem een mooie en bijzondere locatie met heerlijke hapjes.

Susanne MaarssenStichting Beter Leven Keurmerk

De beste locatie in Nederland!! Met een TOP team! Geweldig!!

Snowballs & Flywheels

Inspirerende plek! Goeie catering!

Eneco Groep

Goede vibes, toplocatie, topteam, fijne service! Dankjewel!

Moniek ZegersSnowballs & Flywheels

Top locatie, top team. Kan niet wachten om hier weer een event te houden! Tot de volgende keer en heel veel dank!

Christian DietzelEneco Groep

Wat een waardevolle dag op een bijzondere locatie! Veel dank voor jullie bijdrage en ondersteuning.

Richard CoppelmansMinisterie van Defensie

Iedereen was lovend over de locatie en jullie gastvrijheid. Innovatiekracht is een locatie om aan te bevelen en naar terug te komen!

Marleen & MarielleVopak

Zeer mooie locatie met een prettig en oplossingsgericht team. Goede AV uitrusting, sfeervol ingericht. Dank voor de fijne dag.

Nissan Nederland