Bijzondere congreslocaties - Green.DNA

Bijzondere congreslocaties

Duurzaam & innovatief

Congreslocaties

Op zoek naar een duurzame, innovatieve en inspirerende congreslocatie voor een beurs, seminar, personeelsbijeenkomst, vergadering of managementdag? De bijzondere congreslocaties van Green.DNA zijn bedoeld voor authentieke, zakelijke evenementen. Bijeenkomsten met een boodschap.

De congreslocaties van Green.DNA zijn ‘pareltjes in het groen’. Centraal gelegen op de Veluwe, nabij Apeldoorn, Zwolle en Amersfoort of in Zuid-Holland, nabij Rotterdam en Den Haag. Groene locaties die gevonden moeten worden. Innovatief, zelf ontworpen en eigenhandig gebouwd. Unieke constructies en zorgvuldig gekozen materialen. Het interieur en exterieur zijn samengesteld uit nieuwe, duurzame en natuurvriendelijke of gerecyclede materialen.

De locaties zijn bijzonder geschikt voor bedrijven die zich willen verdiepen of laten inspireren door de thema’s duurzaamheid, innovatie, ecologie, leiderschap, ondernemerschap en vitaliteit.

Jullie willen niet alleen een locatie, maar ook een totaalconcept bieden en daar is niets teveel van gezegd. De begeleiding en het meedenken heeft het congres tot een professioneel én feestelijk congres gemaakt. De ondersteuning vooraf en tijdens het congres, catering, de bediening en de techniek was geweldig. Het was in één woord compleet!

Jannet Kroes , Kring van Pensioen Specialisten

Geweldige locatie en catering. Jullie enthousiaste team, inzet en harde werken heeft onze conventie een succes gemaakt.

Jeanet van Diepen , Fiat Chrysler Automobiles

Het was een geweldige dag. Goed verzorgd en bijzonder gastvrij.

Dianne Prins , Philips Healthcare

Vanaf de eerste contacten was het gevoel goed. Niets is minder waar; wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

Afdeling Waterland , Bouwend Nederland

Bijzonder. Zoveel bewondering en waardering over wat we vandaag hebben mogen beleven. Bijzonder. De locatie, die betrokkenheid, enthousiasme, sfeer en positiviteit vanzelf oproept. In nauwe harmonie met perfect verzorgde lekkernijen.

Martin Kip , KPN

Vanochtend zei iemand: 'Je moet er even voor rijden, maar dan heb je ook wat!' Inderdaad, dan heb je ook wat! Wat een mooie locatie! Iedereen voelde zich thuis en de dag verliep super. Juist omdat iedereen zich zo thuis voelde… Bedankt!

Graziella Wijenbergh , KPN