Innovatiekracht - Groene evenementenlocatie Rotterdam - Green.DNA

Evenementenlocatie Innovatiekracht

Groen & inspirerend

NEWS 1-7-2020: Nu de evenementenmarkt al maanden stil ligt, verleggen wij onze focus! 

Evenementenlocaties Innovatiekracht wordt in de zomer van 2020 getransformeerd tot ‘Mr.Green LABS‘. Inspirerende locaties om te werken, vergaderen en lunchen. In plaats van die ene onvergetelijke hei-, congres of personeelsdag in het jaar, maken we met Mr.Green op deze prachtige, groene locatie nabij Rotterdam van iedere werkdag en vergadering een feestje!

De plannen zijngereed, is de vergunning bijna rond en gaan wij onze groene, zelfontworpen en gebouwde locaties verbouwen!

Stay tuned’

Evenementenlocatie Innovatiekracht regio Rotterdam

De groenste evenementenlocatie in regio Rotterdam! Innovatiekracht in Spijkenisse is een van de inspirerende evenementenlocaties van Green.DNA. Een goed bereikbare, maar unieke en groene evenementenlocatie nabij Rotterdam en een innovatieve en buitengewoon inspirerende thuisplaats voor één- of meerdaagse zakelijke bijeenkomsten van 75 tot 375 personen.

Het weidse uitzicht over het Rotterdamse Havengebied, het bijzondere, eigenhandig gebouwde pand en unieke ligging op een groene landtong, zorgen voor een inspirerende beurs, congres, personeelsbijeenkomst of strategiesessie waar nog lang over wordt gepraat. Laat je verrassen door de ligging en mogelijkheden van evenementenlocatie Innovatiekracht!

Interesse?

Ervaar onze locatie zelf, je bent van harte welkom.

of bekijk onze vergaderlocaties

 

 

 

 

 

In het kort

  • Centraal gelegen in de Randstad, Kruispunt A4 / A15
  • Nabij Rotterdam, Den Haag, Leiden
  • Shuttleservice vanaf station
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Tot 375 personen
  • Zes subzalen, aan het water, tuin 4 hectare

Een inspirerende evenementenlocatie op een prachtige locatie. Een groene parel tussen stad en haven. Ik nodig bedrijven uit de wijde omgeving uit dit prachtige stukje van de gemeente Nissewaard te komen ontdekken.

Christel MourikWethouder, Nissewaard

Geweldige locatie en catering. Jullie enthousiaste team, inzet en harde werken heeft onze conventie een succes gemaakt.

Jeanet van DiepenFiat Chrysler Automobiles

Wat een waardevolle dag op een bijzondere locatie! Veel dank voor jullie bijdrage en ondersteuning.

Richard CoppelmansMinisterie van Defensie

Wat een mooie, inspirerende, innovatieve en unieke locatie. Bedankt voor de gastvrijheid.

Jamay TanahatoeHet Havenbedrijf Rotterdam

Geweldige locatie, bedankt voor het super gastvrije ontvangst.

Lia DonckPWC

De beste locatie in Nederland!! Met een TOP team! Geweldig!!

Snowballs & Flywheels

Inspirerende plek!

Eneco Groep

Jullie locatie is inspirerend en gastvrij, een locatie om aan te bevelen en naar terug te komen!

Marleen & MarielleVopak

Jullie willen niet alleen een locatie, maar ook een totaalconcept bieden en daar is niets teveel van gezegd. De begeleiding en het meedenken heeft het congres tot een professioneel én feestelijk congres gemaakt. De ondersteuning vooraf en tijdens het congres, catering, de bediening en de techniek was geweldig. Het was in één woord compleet!

Jannet KroesKring van Pensioen Specialisten

Goede vibes, toplocatie, topteam, fijne service! Dankjewel!

Moniek ZegersSnowballs & Flywheels

Top locatie, top team. Kan niet wachten om hier weer een event te houden! Tot de volgende keer en heel veel dank!

Christian DietzelEneco Groep

Zeer mooie locatie met een prettig en oplossingsgericht team. Goede AV uitrusting, sfeervol ingericht. Dank voor de fijne dag.

Nissan Nederland

Dank voor de goede zorgen, de gastvrijheid, de behulpzaamheid en de prettige samenwerking! Niets dan blije en lovende gasten over de mooie, gastvrije en duurzame locaties. Het was een feestje om met jullie deze mooie events neer te zetten!

Marloes HansbeekMARLOES & CO

Veel dank voor de goede zorgen, de inspiratie en al het meedenken. Jullie hebben een prachtige, verrassende en unieke vergaderlocatie waar het onmogelijke mogelijk wordt!

DELOITTE NEDERLAND

Groene evenementenlocatie Rotterdam

Evenementenlocatie Innovatiekracht van Green.DNA wordt ook wel omschreven als een groene parel tussen stad en haven. Innovatiekracht ligt onder de rook van Rotterdam en kenmerkt zich door de sfeervolle combinatie tussen industrieel en natuurlijk. De locatie is gelegen op een groene, goed bereikbare landtong van 4 hectare. Omringd door veldbloemen, en met uitzicht op het robuuste, Rotterdamse havengebied. Na binnenkomst, door toepasselijke containerdeuren, is het ontvangst warm en het weidse uitzicht van de grote zaal spectaculair. Met zes subzalen en de gehele landtong exclusief tot je beschikking, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Innovatief en industrieel

De industriële, maar toch groene evenementenlocatie onder de rook van Rotterdam is innovatief, zelf ontworpen door eigenaar Sam Verwaijen en eigenhandig gebouwd door een groep vertrouwelingen. De constructie en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd. Veelal natuurvriendelijke materialen en gerecyclede producten volgens het ‘cradle to cradle’ principe. Zo heeft evenementenlocatie Innovatiekracht de duurzaamste vloerbedekking (de kunst van het weglaten), zijn de kroonluchters gemaakt van 1000 lege melkflessen, wordt het afvalwater gezuiverd en wordt het pand verwarmd met biomassa en gekoeld met water uit het kanaal. Uit noodzaak geboren keuzes die uiteindelijk zorgen voor mooie verhalen en een innovatieve invulling aan duurzaamheid. Ervaar het zelf!

Foto’s

 

Bereikbaarheid en route

Evenementenlocatie Innovatiekracht

Plaatweg 15
3202 LB, Spijkenisse
055-3011 082
Innovatiekracht ligt onder de rook van Rotterdam en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken.

 

Met de trein

Iedere 10 minuten directe verbinding (metrolijn D) vanaf Rotterdam Centraal.

Shuttleservice van en naar het station op aanvraag. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Met de auto

Schiphol – 50 minuten
Utrecht – 60 minuten
Breda – 45 minuten

Congreslocatie Innovatiekracht