Innovatiekracht - Duurzame congreslocatie Rotterdam - Green.DNA

Congreslocatie Innovatiekracht

Duurzaam & inspirerend

Congreslocatie Innovatiekracht

De nieuwste evenementenlocatie in regio Rotterdam! Congreslocatie Innovatiekracht in Spijkenisse is een van de inspirerende evenementenlocaties van Green.DNA. Een goed bereikbare, maar unieke en groene evenementenlocatie nabij Rotterdam en een innovatieve en buitengewoon inspirerende thuisplaats voor één- of meerdaagse zakelijke bijeenkomsten van 75 tot 375 personen.

Het weidse uitzicht over het Rotterdamse Havengebied, het bijzondere, eigenhandig gebouwde pand en unieke ligging op een groene landtong, zorgen voor een inspirerende beurs, congres, personeelsbijeenkomst of strategiesessie waar nog lang over wordt gepraat. Laat je verrassen door de ligging en mogelijkheden van congreslocatie Innovatiekracht!

Interesse?

Ervaar onze locatie zelf, je bent welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

 • Vraag een offerte aan
 • Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Digitale brochure Aanvragen
 • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Contact: mail of bel 055 – 301 1082
of bekijk onze andere locaties

In het kort

 • Centraal gelegen in de Randstad, Kruispunt A4 / A15
 • Nabij Rotterdam, Den Haag, Leiden
 • Shuttleservice vanaf station
 • Gratis parkeren op eigen terrein
 • Van 75 tot 375 personen
 • Zes subzalen, aan het water, tuin 4 hectare

Een inspirerende evenementenlocatie op een prachtige locatie. Een groene parel tussen stad en haven. Ik nodig bedrijven uit de wijde omgeving uit dit prachtige stukje van de gemeente Nissewaard te komen ontdekken.

Christel Mourik Wethouder, Nissewaard

Geweldige locatie en catering. Jullie enthousiaste team, inzet en harde werken heeft onze conventie een succes gemaakt.

Jeanet van Diepen , Fiat Chrysler Automobiles

Jullie willen niet alleen een locatie, maar ook een totaalconcept bieden en daar is niets teveel van gezegd. De begeleiding en het meedenken heeft het congres tot een professioneel én feestelijk congres gemaakt. De ondersteuning vooraf en tijdens het congres, catering, de bediening en de techniek was geweldig. Het was in één woord compleet!

Jannet Kroes , Kring van Pensioen Specialisten

Groen tussen stad en haven

Congreslocatie Innovatiekracht ligt onder de rook van Rotterdam en kenmerkt zich door de sfeervolle combinatie tussen industrieel en natuurlijk. De locatie is gelegen op een groene, goed bereikbare landtong van 4 hectare. Omringd door veldbloemen, en met uitzicht op het robuuste, Rotterdamse havengebied. Na binnenkomst, door toepasselijke containerdeuren, is het ontvangst warm en het weidse uitzicht van de grote zaal spectaculair. Met zes subzalen en de gehele landtong exclusief tot je beschikking, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Innovatief en industrieel

De industriële, maar toch natuurlijke congreslocatie is innovatief, zelf ontworpen door eigenaar Sam Verwaijen en eigenhandig gebouwd met een groep vertrouwelingen. De constructie en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd. Veelal natuurvriendelijke materialen en gerecyclede producten volgens het ‘cradle to cradle’ principe. Zo heeft congreslocatie Innovatiekracht de duurzaamste vloerbedekking (de kunst van het weglaten), zijn de kroonluchters gemaakt van 1000 lege melkflessen, wordt het afvalwater gezuiverd en wordt het pand verwarmd met biomassa en gekoeld met water uit het kanaal. Uit noodzaak geboren keuzes die uiteindelijk zorgen voor mooie verhalen en een innovatieve invulling aan duurzaamheid. Ervaar het zelf!

Foto’s

evenementenlocatie rotterdam havenzicht subzaal 100m2Congreslocatie innovatiekracht rotterdam zakelijke evenementenCongreslocatie innovatiekracht evenementenlocatie rotterdam oranjerie boomtafelevenementenlocatie rotterdam projectiescherm 20x5 mBijzondere congreslocatie duurzaam innovatiekracht evenementenlocatie rotterdamCongreslocatie innovatiekracht evenementenlocatie rotterdam raadkamerBijzondere congreslocatie innovatiekracht evenementenlocatie rotterdamInnovatiekracht rotterdam zakelijke evenementen in het groenCongreslocatie innovatiekracht rotterdam evenementenevenementenlocatie rotterdam tuinzicht subzaal 100m2Congreslocatie rotterdam Innovatiekrachtevenementenlocatie rotterdam havenzicht subzaalCongreslocatie innovatiekracht rotterdam brasserieCongreslocatie innovatiekracht evenementenlocatie rotterdam buffet koffieCongreslocatie innovatiekracht evenementenlocatie rotterdam oranjerieBijzondere congreslocatie duurzaam innovatiekracht evenementenlocatie rotterdamevenementenlocatie rotterdam brasserie koffiebuffetEvenementenlocatie Rotterdam projectieschermEvenementenlocatie Rotterdam oranjerie boomtafelInnovatiekracht evenementenlocatie rotterdam oranjerie

Bereikbaarheid en route

Congreslocatie Innovatiekracht

Plaatweg 15
3202 LB, Spijkenisse
055-3011 082
Innovatiekracht ligt onder de rook van Rotterdam en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Met de trein

Iedere 10 minuten directe verbinding (metrolijn D) vanaf Rotterdam Centraal.

Wij verzorgen kosteloos een shuttleservice van en naar station Spijkenisse.

Met de auto

Schiphol – 50 minuten
Utrecht – 60 minuten
Breda – 45 minuten

Over het water

De Rotterdamse Watertaxi vaart ook naar Spijkenisse. Vraag bij de reservering aan om voor de sluis af gezet te worden. Dan is het nog 5 minuten lopen naar congreslocatie Innovatiekracht.

Congreslocatie Innovatiekracht