Veerkracht - Groene evenementenlocatie Midden Nederland

Evenementenlocatie Veerkracht

Duurzaam & innovatief

NEWS 1-7-2020: ‘Nu de evenementenmarkt al maanden stil ligt, verleggen wij onze focus en gaan wij onze groene, zelfontworpen en gebouwde locaties verbouwen!

 

Evenementenlocaties Veerkracht wordt in de zomer van 2020 getransformeerd tot ‘Mr.Green LABS‘. Inspirerende locaties om te werken, vergaderen en lunchen. In plaats van die ene onvergetelijke hei-, congres of personeelsdag in het jaar, maken we met Mr.Green op deze prachtige, groene locatie nabij de Veluwe van iedere werkdag en vergadering een feestje!

 

Stay tuned’

Evenementenlocatie Veerkracht

Evenementenlocatie Veerkracht in Klarenbeek is een van de inspirerende locaties van Green.DNA. Een innovatieve, groene evenementenlocatie in Midden-Nederland (Veluwe) en een duurzame en inspirerende thuisplaats voor één- of meerdaagse zakelijke bijeenkomsten tot 375 personen.

Het weidse uitzicht over de landerijen, het bijzondere, eigenhandig gebouwde pand en de innovatieve voorzieningen zorgen voor een inspirerende vergadering, beurs, congres, personeelsbijeenkomst of strategiesessie waar nog lang over wordt gepraat. Treed buiten de routine van alledag en laat je verrassen door evenementenlocatie Veerkracht!

Interesse?

Ervaar onze locatie zelf, je bent van harte welkom.

of bekijk onze andere locaties

 

 

 

In het kort

  • Centraal gelegen in Midden-Nederland, nabij Utrecht, Amersfoort en Apeldoorn
  • Tot 375 personen
  • Diverse subruimtes, tuin 2000 m2
  • Uniek projectiescherm van 20 x 5 meter
  • Eigen catering volgens vitaliteitsconcept

'Wat een fantastisch concept! Een fijne ruimte, goede sfeer en een mooi, inspirerend en humorvol verhaal. Bedankt! Het heeft ons geholpen onze reputatie rondom de nieuwjaarsbijeenkomsten meer dan hoog te houden!'

Lilian EilersKadaster

Een bijzondere locatie, perfecte catering en bediening, super audiovisuele ondersteuning. Al onze verwachtingen zijn uitgekomen en overtroffen! Het verhaal dat we wilden vertellen is meer dan overgekomen!

Agri RetailWelkoop

8 dagen training gedraaid, fantastische, sfeervolle locatie. Gastvrij onthaal, heerlijk eten en fantastische bediening. Sfeer en landschap doet wonderen met deelnemers, maar personeel maakt het succes.

Paul van WelyRenault NL

De locatie is een oase van rust en ruimte, omgeven door groen en tegelijkertijd van alle praktische gemakken voorzien. Het gebouw is ingericht met oog voor detail en een sympathiek gevoel van verwennerij. Klantvriendelijkheid straalt bij Congreslocatie Veerkracht in alles door!

Claudia van 't HoutTheater Boven Water

Het was een geweldige dag. Goed verzorgd en bijzonder gastvrij.

Dianne PrinsPhilips Healthcare

Vanaf het eerst contact was het gevoel goed. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

Afdeling WaterlandBouwend Nederland

Dank je wel voor de geslaagde bijeenkomst en jullie flexibiliteit. De gasten vonden het unaniem een mooie en bijzondere locatie met heerlijke hapjes.

Susanne MaarssenStichting Beter Leven Keurmerk

Dank voor de goede zorgen, de gastvrijheid, de behulpzaamheid en de prettige samenwerking! Niets dan blije en lovende gasten over de mooie, gastvrije en duurzame locaties. Het was een feestje om met jullie deze mooie events neer te zetten!

Marloes HansbeekMARLOES & CO

Wat een goede keus voor onze dealershow! Bedankt voor de goede zorgen, het warme ontvangst, het heerlijke eten en de fijne ruimtes!

MOTEO NEDERLAND BV

Het was een fantastische bijeenkomst mede door jullie goede zorgen!

Manga BoemARCADIS NEDERLAND

De locatie van Green.DNA heeft veel indruk gemaakt op ons. Wat ons het meeste is bijgebleven, is de magie van de locatie, echt prachtig! Kortom, een fantastische dag!

IMAGRO EN COURAGE

Ook nu weer een fantastische dag; een prachtige locatie en bij elke vraag staat er iemand voor je klaar. We komen zeker terug als we weer een inspirerende meeting in het groen willen organiseren.

Sanne van der ZandenPINK ROCCADE

Out of the box

Veerkracht is een inspirerende, groene evenementenlocatie die bijeenkomsten en mensen laat bloeien en groeien.

De realisatie van het pand was als een verhaal uit een jongensboek. Eigenhandig ontworpen door eigenaar Sam Verwaijen en gebouwd met een groep vertrouwelingen. Een uit noodzaak geboren oplossing toen de ambities groter waren dan het budget, maar nu het toonbeeld van veerkracht, innovatie en duurzaamheid.

Groen

Evenementenlocatie Veerkracht verrijst letterlijk uit het landschap en het omvangrijke dak is geheel begroeid met grassen, mossen en bloemen. Hierdoor heeft de locatie een landelijke, duurzame uitstraling, maar het zorgt ook voor een prettig klimaat en minder stookkosten. De hoogwaardige glaswand over de gehele breedte van het pand ligt op het noorden. Dit zorgt voor veel licht en een fenomenaal uitzicht, maar nog belangrijker; hierdoor is geen airconditioning nodig. Evenementenlocatie Veerkracht kiest met ‘de kracht van het weglaten’ ook voor de duurzaamste vloerdekking. Een gevlinderde betonvloer zorgt voor veel gebruiksvrijheid en een stoere en industriële uitstraling.

Innovatief

Het indrukwekkende automatische projectiescherm van twintig meter breed was jarenlang een windscherm dat je ook in een koeienstal aantreft. En de kroonluchters? Gewoon 1000 lege melkflessen op stalen frames!

Stuk voor stuk out of the box keuzes die zorgen voor mooie verhalen en een unieke beleving. Ervaar het zelf. Je bent van harte welkom voor een rondleiding!

Foto’s

Bereikbaarheid en route

Congreslocatie Veerkracht

Oudhuizerstraat 31
7382 BS, Klarenbeek
055-3011 082
Veerkracht ligt op het kruispunt A1 / A50 nabij Apeldoorn en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Met de trein

Klarenbeek heeft een eigen treinstation en iedere 30 minuten vertrekt er een trein naar knooppunt Amersfoort Centraal.

Shuttleservice van en naar het station op aanvraag. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Met de auto

Zwolle – 35 minuten
Utrecht – 50 minuten
Nijmegen – 45 minuten
Amsterdam – 70 minuten

Congreslocatie Veerkracht