Vitaliserende Evenementencatering - Green.DNA

Catering

Huisgemaakt & Eerlijk

Evenementencatering

De evenementencatering van Green.DNA heeft als uitgangspunt vitaliteit en is bedoeld voor bruisende, energieke evenementen. Lekker en verantwoord (duurzaam / biologisch) eten en drinken tijdens een beurs, congres, festival, personeelsbijeenkomst, heisessie of netwerkevenement zonder kiloknallers en suikerbommetjes. De smakelijke evenementencatering van Green.DNA past bij ieder evenement en doelgroep. Wij bereiden verrassende en verantwoorde gerechtjes met producten uit eigen moestuin en van gepassioneerde lokale leveranciers.

Evenementencatering met een missie

Goede voeding verhoogt jouw productiviteit met 20%! Vette en suikerrijke hapjes en drankjes doen het energielevel van een beurs, congres, personeelsbijeenkomst, heisessie of managementdag dan ook geen goed. En ook de welbekende broodjeslunch, mét kroket als centraal middelpunt van de dag, geeft het lichaam niet de juiste energie om zich de hele dag fit en vitaal te voelen. Vaak zijn evenementen en congressen daarom echte energievreters en komen de gasten ’s avonds opgebrand thuis. Zonde vinden wij, een evenement moet juist energie en inspiratie opleveren! Green.DNA heeft met haar evenementencatering als missie bruisende, energieke evenementen te verzorgen. Kleurrijke en smakelijke hapjes en drankjes, prikkelend voor lichaam en geest!

Nieuwsgierig naar onze evenementencatering?

Ben je op zoek naar goede evenementencatering, maar wil je graag eerst eens komen proeven? Je bent van harte welkom op een van onze evenementenlocaties voor een kennismaking met onze chef en keuken. Direct een offerte aanvragen of toch eerst de brochure met alle mogelijkheden doorbladeren kan uiteraard ook. Wij zijn je graag van dienst!

Interesse?

We vertellen je graag meer over onze catering, je bent welkom voor een persoonlijk gesprek met onze chef.

 • Vraag een offerte aan
 • Vraag een offerte aan

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Digitale brochure Aanvragen
 • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Contact: mail of bel 055 – 301 1082