Cateringconcept - Evenementencatering Green.DNA

Cateringconcept

Vitaliserend & smakelijk

Cateringconcept

De evenementencatering van Green.DNA heeft als uitgangspunt vitaliteit en is bedoeld voor bruisende, energieke evenementen. Lekker en verantwoord (duurzaam / biologisch) eten en drinken tijdens een beurs, congres, festival, personeelsbijeenkomst, heisessie of netwerkevenement zonder kiloknallers en suikerbommetjes. Passend bij ieder evenement en doelgroep bereiden wij verse, verantwoorde gerechtjes met producten uit eigen moestuin en van gepassioneerde lokale leveranciers.

Interesse?

We vertellen je graag meer over onze catering, je bent welkom voor een persoonlijk gesprek met onze chef.

 • Vraag een offerte aan
 • Vraag een offerte aan

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Digitale brochure Aanvragen
 • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Contact: mail of bel 055 – 301 1082

In het kort

 • Verantwoord = Duurzaam versus Biologisch
 • Lokaal geproduceerd, op basis van het seizoen
 • Minder suiker, geen kunstmatige toevoegingen
 • Complexe koolhydraten en bewuste keuzes in vlees en vis
 • Smakelijk, bewust en verspreid over de hele dag

Fantastisch concept en heerlijk!! Jullie brengen festival catering to the next level!

Barbara Van der ScheeDown the Rabbit Hole

Bijzonder. Zoveel bewondering en waardering over wat we vandaag hebben mogen beleven. Bijzonder. De locatie, die betrokkenheid, enthousiasme, sfeer en positiviteit vanzelf oproept. In nauwe harmonie met perfect verzorgde lekkernijen.

Martin KipKPN

Energie en inspiratie

Een vet en suikerrijk welkom doet het energielevel van een beurs, congres, personeelsbijeenkomst, heisessie of managementdag geen goed. En ook een uitgebreide broodjeslunch, mét kroket als centraal middelpunt van de dag, geeft het lichaam niet de juiste energie om zich de hele dag fit en vitaal te voelen. Vaak zijn congressen en seminars daarom echte energievreters en komen de gasten ’s avonds opgebrand thuis. Zonde vinden wij, een congres, seminar of andere bijeenkomst moet juist energie en inspiratie opleveren!

Energie om te functioneren haalt ons lichaam uit zuurstof, water en voeding. Is onze voeding rijk aan bouwstoffen, dan voelen we ons energiek. Bestaat de voeding voornamelijk uit snelle suikers en geraffineerde producten, dan voelen we ons moe want ons lichaam krijgt niet alleen te weinig bouwstoffen binnen, het kost ook nog eens extra energie om deze “lege” voeding af te breken.

Daarom is de evenementencatering van Green.DNA gebaseerd op wat het seizoen en de omgeving ons biedt met het doel ons lichaam niet alleen te vullen, maar ook te voeden. Zo zorgen wij dat tijdens bijeenkomsten of evenementen het energielevel op peil blijft. Geen suikerbommetjes en kiloknallers, maar seizoensproducten, verantwoord vlees en vis, complexe koolhydraten en natuurlijke zoetstoffen. Wij verrassen je met pure smaak en kwaliteit in tal van buitengewoon originele en tongstrelende drankjes en gerechten. Bewust genieten van kraakverse heerlijkheden, wij verzorgen het met passie. Een buitengewoon smakelijk ervaring, proef het zelf!