Bijzondere evenementenlocaties - Green.DNA

Evenementenlocaties

Bijzondere congres- en vergaderlocaties

Congres & vergaderen

Op zoek naar een inspirerende evenementenlocatie voor een beurs, congres, personeelsbijeenkomst, vergadering of managementdag? De bijzondere vergader- en congreslocaties van Green.DNA zijn bedoeld voor authentieke, zakelijke bijeenkomsten. Bijeenkomsten met een boodschap.

De vergader- en congreslocaties van Green.DNA zijn ‘pareltjes in het groen’. Centraal gelegen locaties die gevonden moeten worden. Innovatief, zelf ontworpen en eigenhandig gebouwd. Unieke constructies en zorgvuldig gekozen materialen. Het interieur en exterieur zijn samengesteld uit nieuwe, duurzame en natuurvriendelijke of gerecyclede materialen.

De locaties zijn bijzonder geschikt voor bedrijven die zich willen verdiepen of laten inspireren door de thema’s duurzaamheid, innovatie, ecologie, leiderschap, ondernemerschap en vitaliteit.

Een prachtige dag en vele opzichten: mooi weer, inspirerende locatie en energieke mensen. Voor Achmea een goede stap in een betere samenwerking, met als ultieme doel: De Klant als Fan! Hartelijk dank en tot ziens!

Frank Vermeulen en Wijnand AkkermanAchmea

Het was een geweldige dag. Goed verzorgd en bijzonder gastvrij.

Dianne PrinsPhilips Healthcare

Met 24 collega’s, hebben we hier een prima teamtraining gehad. De bijzondere, sfeervolle locatie hebben we ten volle benut. Een perfecte setting in een besneeuwd landschap. Samen met jullie gastvrijheid en goede verzorging maakten deze dag tot een bijzondere!

Bert HummelenStaatsbosbeheer

Vanochtend zei iemand: 'Je moet er even voor rijden, maar dan heb je ook wat!' Inderdaad, dan heb je ook wat! Wat een mooie locatie! Iedereen voelde zich thuis en de dag verliep super. Juist omdat iedereen zich zo thuis voelde… Bedankt!

Graziella WijenberghKPN

Vanaf de eerste contacten was het gevoel goed. Niets is minder waar; wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

Afdeling WaterlandBouwend Nederland

Geweldig, wat een locatie! Fantastisch, wat hebben jullie goed voor ons gezorgd! It was awesome! Thanks.

Microsoft

Jullie willen niet alleen een locatie, maar ook een totaalconcept bieden en daar is niets teveel van gezegd. De begeleiding en het meedenken heeft het congres tot een professioneel én feestelijk congres gemaakt. De ondersteuning vooraf en tijdens het congres, catering, de bediening en de techniek was geweldig. Het was in één woord compleet!

Jannet KroesKring van Pensioen Specialisten

Een geweldige locatie en heerlijke versnaperingen. Veel aandacht voor gastvrijheid.

Roderick van HoutenStedin

Wij vinden het een mooie, inspirerende, innovatieve en unieke locatie. Bedankt voor de gastvrijheid. De catering was top!

Jamay TanahatoeHet Havenbedrijf Rotterdam

Geweldige locatie, bedankt voor het super gastvrije ontvangst.

Lia DonckPWC

Dank je wel voor de geslaagde bijeenkomst en jullie flexibiliteit. De gasten vonden het unaniem een mooie en bijzondere locatie met heerlijke hapjes.

Susanne MaarssenStichting Beter Leven Keurmerk

De beste locatie in Nederland!! Met een TOP team! Geweldig!!

Snowballs & Flywheels

Inspirerende plek! Goeie catering!

Eneco Groep

Goede vibes, toplocatie, topteam, fijne service! Dankjewel!

Moniek ZegersSnowballs & Flywheels

Top locatie, top team. Kan niet wachten om hier weer een event te houden! Tot de volgende en heel veel dank!

Christian DietzelEneco Groep