Inspirerende vergaderlocaties vind je bij Mr.Green - WORK | EAT | MEET

Meet like a pro

Inspirerende vergaderlocaties

Meet with

COLLEAGUES
CLIENTS
FRIENDS

De stoerste vergaderlocatie
van Nederland

Yes, een vergadering! Hoe vaak denk jij dat als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Mr.Green. Time to shake things up!

Verwacht wanneer je komt vergaderen bij Mr.Green geen zaaltjes met standaard theater- of U-opstelling, geen kannen koffie en thee en broodjeslunch met zachte puntjes. Je kunt kiezen uit tal van stoere vergaderruimtes waar je op de tafel en muren kan tekenen en waar je jezelf een showmaster waant op het LED presentatiescherm van 7 m2. Je drinkt de lekkerste koffie en ook wanneer je zin hebt in een sandwich, salade, smoothie, soepje of something sweet, staat Mr.Green voor je klaar!

Dus ben je op zoek naar een vergaderlocatie voor de weekopening met het team, een meeting met klanten of scrumsessie voor een project. De vergaderlocaties van Mr.Green zijn the place to be! Een uur, een dag, of periodiek, bij Mr.Green is vergaderen iedere keer weer verrassend, inspirerend en leuk! Bij Mr.Green wil je zijn.

‘MEET & DO BUSINESS LIKE A PRO’