When you've got mail - Postverwerking Mr.Green

When you've got mail

Mr.Green takes care of it!

When you’ve got mail

Mr.Green verwerkt voor jouw bedrijf de binnenkomende post. Daarvoor krijg je een eigen postkast bij de lift. Jouw postkast kan je openen met een persoonlijke tag. Hiervoor ontvang je een hoofdsleutel en een reservesleutel. Deze kun je niet tegelijkertijd gebruiken, maar als de hoofdsleutel kwijt is, kan de host(ess) van Mr.Green de postkast resetten, zodat de reservesleutel actief wordt.

PACKAGE DEAL

Daarnaast zijn er 8 postkasten die worden gebruikt voor binnengekomen pakketten. Wanneer er een pakket voor jouw bedrijf binnenkomt, vind je een tag met het nummer van de desbetreffende pakketkast (box 1t/m 8) in je postvak. Met deze tag kun je de kastdeur openen en het pakket meenemen. De tag graag retourneren in het postvak van Mr. Green.

BIG BOXES

Wanneer het ingekomen pakket te groot is voor de pakketkast, houdt Mr.Green dat in beheer. Onze host(ess) informeert je waar je het pakket kan ophalen.

INSTRUCTION HOW TO OPEN:

Druk de tag tegen de grijze knop en druk deze in. Je hoort een geluid en de grijze knop komt naar voren. De postkast is nu geopend. Let op dat de postkast weer wordt afgesloten nadat je de post eruit hebt gehaald.

INSTRUCTION HOW TO CLOSE:

Sluit de deur, houdt de tag tegen de grijze knop aan en druk deze in. Je hoort een zoemend geluid, dat betekent dat de postkast is gesloten.

QUESTIONS?

Mocht je aanvullend nog vragen hebben, kun je altijd terecht bij de Mr. Green host(ess) aan de balie. Wij wensen je veel gebruiksgemak!

Hartelijke groet, Het Green.Team