Mr.Green OS31. Kantoorruimte in het groen! - Green.DNA

Welcome to the world of Mr.Green

Het stoerste kantoor Apeldoorn

Kantoorlocatie Mr.Green LA61.

Mr.Green LA61 in Apeldoorn is een van de inspirerende kantoorlocaties van Green.DNA. Een innovatieve, inspirerende kantoorlocatie in Midden-Nederland en een inspirerende werkplek voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve startups en ondernemende zzp’ers.

Het kantoor van de toekomst

Het nieuwe werken, maar dan echt! Flexibel en iedere dag precies hoe en waar jij dat wil. Of dat nou in de reuring van de koffiebar is of achter de gesloten deur van je kantoor. Het kan bij Mr.Green iedere dag allemaal!

Inspirerende kantoorruimte huren?

Kantoorruimte huren waardoor medewerkers niet meer naar huis willen? Mr.Green LA61. in Apeldoorn is the place to be! Het bijzondere pand en de innovatieve voorzieningen zorgen voor een inspirerende werkdag.

WORK | EAT | MEET

 

Interesse?

Ervaar onze locatie zelf, je bent van harte welkom.

bekijk andere locaties

In het kort

  • PER DIRECT BESCHIKBAAR
  • Centraal gelegen in Midden-Nederland
  • Flexibel en zowel voor korte als lange looptijden
  • Innovatief, eigentijds en high tech
  • Flexplekken en kantoorruimte
  • 1,5 tot 25 m2
  • Voor voor eigentijdse bedrijven, innovatieve startups en ondernemende zzp’ers
  • 4 vergaderruimtes waaronder Boardroom, Tekenkamer en Ultimate Zoomroom (broadcast ruimte)

Cool

Mr.Green LA61. is centraal gelegen in Nederland en omringd door groen. Geen drukke kantoortuin en onpersoonlijke, sfeerloze flexwerkplekken, maar een stoere, plug & play omgeving vol ruimte, vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden.

Bij Mr.Green voelt werken niet als werk, combineer je het nuttige met het aangename en nodig je jouw leukste vrienden met trots uit voor een kop koffie, lekkere lunch of de donderdagmiddagborrel.

Classy

Deze stijlvolle kantoorlocatie van Mr.Green in Apeldoorn is onderdeel van een netwerk van kantoor- en vergaderlocaties door heel Nederland. Het heeft een stoere en industriële uitstraling en een modern en sfeervol interieur waar je werkt als een baas, vergadert als een pro en luncht als een koning.

Mr.Green in Apeldoorn is een authentieke locatie voor een productieve werkdag, succesvolle meeting en duurzame samenwerkingen.

a bit bad azzy…

Kantoorlocatie LA61. van Mr.Green combineert het beste van thuiswerken, flexwerken in een lunchcafé en het traditionele kantoor met goede voorzieningen. 

Een relatie met Mr.Green kan dan ook zo lang of zo flexibel als je dat zelf prettig vindt. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, jouw werkplek is altijd eigentijds en high tech. 

Want bij Mr.Green hebben ook zzp’ers toegang tot een dikke boardroom, kan iedereen Zoomen als een pro, je eigen talkshow hosten en een online training opnemen.

Foto’s

Bereikbaarheid en route

KANTOORLOCATIE MR.GREEN LA61.

Lange Amerikaweg 61
7332 BP, Apeldoorn
Kantoorlocatie LA61. is zeer goed aan te rijden en ligt aan de afrit Apeldoorn-Zuid nabij het kruispunt A1 / A50.

Met de trein

LA61. ligt op 14 OV minuten van het treinstation Apeldoorn. Ieder kwartier vertrekt er een trein naar knooppunt Amersfoort Centraal, naar Zwolle en naar Arnhem.

Met de auto

Zwolle – 25 minuten
Amersfoort – 35 minuten
Arnhem – 30 minuten

Kantoorlocatie LA61