Boutique Office Mr.Green Apeldoorn - Workspace & Offices

Welcome to the world of Mr.Green

Boutique Office Apeldoorn

Kantoorlocatie Mr.Green LA61.

Boutique Office Mr.Green LA61 in Apeldoorn is een van de inspirerende kantoorlocaties van Green.DNA. Een innovatieve, inspirerende kantoorlocatie in Midden-Nederland en een inspirerende werkplek voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve startups en ondernemende zzp’ers.

Het kantoor van de toekomst

Bij Mr.Green ervaar je het nieuwe werken, maar dan echt! Flexibel en iedere dag precies hoe en waar jij dat wilt. Of dat nou in de reuring van de koffiebar is, aan een flex desk of aan een bureau in een stijlvol ingericht kantoor. Het kan bij Mr.Green allemaal! Met de flexibele memberships profiteer je niet alleen van een fijne werkplek, maar ook vele voordelen zoals korting op food & drinks, vergaderruimte en vitaliteitspakket inclusief gebruik van de boutique gym.

Inspirerende kantoorruimte huren?

Kantoorruimte huren waardoor medewerkers niet meer naar huis willen? Boutique Office Mr.Green LA61. in Apeldoorn is the place to be! Het bijzondere pand en de innovatieve voorzieningen zorgen voor een inspirerende werkdag.

HIER WIL IK WERKEN!

In het kort

  • PER DIRECT BESCHIKBAAR
  • Centraal gelegen in Midden-Nederland
  • Flexibel en zowel voor korte als lange looptijden
  • Innovatief, eigentijds en high tech
  • Flexplekken en kantoorruimte
  • 1,5 tot 25 m2
  • Voor voor eigentijdse bedrijven, innovatieve startups en ondernemende zzp’ers
  • 4 vergaderruimtes waaronder de Boardroom, de Tekenkamer, de Warroom en de Showroom

Toffe locaties om te flexwerken en af te spreken met klanten.

Astrid de Wilde

A very nice concept for working and meeting people in well equipped and decorated rooms.

Diana Kolbe

Mr Green zorgt regelmatig voor onze dosis cafeïne! Zoek je een leuke flexwerkplek? Een goede plek om even te vergaderen? @mrgreenworks is the place to be!

Hanneke & NicoleHandled by

Cool

Boutique Office Mr.Green LA61. in Apeldoorn is centraal gelegen in Nederland, vlak naast de A1. Je vindt bij Mr.Green geen drukke kantoortuin en onpersoonlijke, sfeerloze flexwerkplekken, maar een stoere, plug & play omgeving vol ruimte, vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden.

Bij Mr.Green voelt werken niet als werk, combineer je het nuttige met het aangename en nodig je jouw leukste klanten en relaties met trots uit voor een kop koffie, lekkere lunch of de netwerkborrel.

Classy

Deze stoere, stijlvolle kantoorlocatie van Mr.Green in Apeldoorn is onderdeel van een netwerk van kantoor- en vergaderlocaties door heel Nederland. Het heeft een ontspannen vibe en een modern en sfeervol interieur. Bij Mr.Green in Apeldoorn werkt je als een baas, vergader je als een pro en lunch je als een koning.

The place to be voor een productieve werkdag, succesvolle meeting en duurzame samenwerkingen.

a bit bad azzy…

Een dag, een maand, een jaar… Wanneer je gebruikmaakt van de kantoorruimte of een flexwerkplek van Mr.Green, combineer je iedere dagen het beste van thuiswerken, flexwerken in een leuk lunchcafé en de faciliteiten van een traditioneel kantoor.

Mr.Green gaat daarbij nog een stapje verder om het beste uit jouw werkdag te halen! Wanneer je onderdeel wordt van zijn ‘family’ profiteer je met een membership ook van vele voordelen. Begin de dag energiek in de gym, maak gebruik van het vitality pack (met oa. verzuim-, voeding- en budgetcoaching) en geniet van korting op food & drinks en vergaderruimte.

Foto’s

Bereikbaarheid en route

KANTOORLOCATIE MR.GREEN LA61.

Lange Amerikaweg 61
7332 BP, Apeldoorn
Kantoorlocatie LA61. is zeer goed aan te rijden en ligt aan de afrit Apeldoorn-Zuid nabij het kruispunt A1 / A50.

Met de trein

LA61. ligt op 14 OV minuten van het treinstation Apeldoorn. Ieder kwartier vertrekt er een trein naar knooppunt Amersfoort Centraal, naar Zwolle en naar Arnhem.

Met de auto

Zwolle – 25 minuten
Amersfoort – 35 minuten
Arnhem – 30 minuten

Kantoorlocatie LA61