Mr.Green LABS | Kantoor- & werkruimte Apeldoorn for the cool & creative

Welcome to the world of Mr.Green

Kantoorruimte Apeldoorn for the cool & creative

Kantoorlocatie Mr.Green LA67.

Mr.Green LA67. in Apeldoorn is een van de inspirerende kantoorlocaties van Green.DNA. Prettige kantoorruimte for the cool & creative. LA67 ligt aan de afrit van de snelweg en is een vaste of flexibele werkplek voor creatieve bedrijven, innovatieve startups en ondernemende zzp’ers.

Het kantoor van de toekomst

Bij Mr.Green vind je het nieuwe werken, maar dan echt! Flexibel en iedere dag precies hoe en waar jij dat wil. Of dat nou in de reuring van de leestafel is, op een fijne flexwerkplek of achter de gesloten deur van je kantoor. Het kan bij Mr.Green allemaal!

Creatieve kantoorruimte huren?

Kantoorruimte huren waardoor jouw team niet meer naar huis wil? Mr.Green LA67. in Apeldoorn is the place to be! De werkplaats, fijne werkplekken, flexibiliteit en de innovatieve voorzieningen zorgen iedere keer weer voor een inspirerende werkdag.

WORK | EAT | MEET

Interesse?

Ervaar onze locatie zelf, je bent van harte welkom.

 bekijk andere locaties

 

In het kort

  • PER DIRECT BESCHIKBAAR
  • Centraal gelegen knooppunt A1/A50
  • Flexibel en zowel voor korte als lange looptijden
  • Urban, eigentijds en high tech
  • Van 1,5 tot 40 m2
  • Voor voor eigentijdse bedrijven, innovatieve startups en ondernemende zzp’ers
  • Vergaderruimte, flexwerkplekken en kantoorunits

A very nice concept for working and meeting people in well equipped and decorated rooms.

Diana Kolbe

Mr Green zorgt regelmatig voor onze dosis cafeïne! Zoek je een leuke flexwerkplek? Een goede plek om even te vergaderen? @mrgreenworks is the place to be!

Hanneke & NicoleHandled by

Toffe locaties om te flexwerken en af te spreken met klanten.

Astrid de Wilde

Cool

Mr.Green LA67. is een fijne plek waar creatievelingen elkaar ontmoeten. Geen drukke kantoortuin en onpersoonlijke flexwerkplekken, maar een creatieve, plug & play omgeving vol ruimte, vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden.

Bij Mr.Green wordt je onderdeel van de familie en daarmee profiteer je van allerlei voordelen. In het Creative Lab. heb je iedere dag de keus tussen de privacy van een traditioneel kantoor en de reuring van een fijne flexwerkplek.

Creative

Deze stoere, creatieve kantoorlocatie in Apeldoorn is het Creative Lab van Mr.Green. Hier vind je dé perfecte kantoorruimte in Apeldoorn voor creatievelingen. In het Creative Lab staat productiviteit en creativiteit centraal. Het is een werklocatie en ontmoetingsplaats voor bedrijven en zzp’ers die graag werken in een moderne en inspirerende omgeving. Een kantoorlocatie met werkplaats waar flexibiliteit, functionaliteit en creatieve werkruimte versmelten. 

a bit bad azzy…

Kantoorlocatie LA67. in Apeldoorn heeft een stoere en industriële uitstraling en een modern en sfeervol interieur waar je werkt als een baas!

En jouw relatie met Mr.Green kan zo vast of zo flexibel als je dat zelf prettig vindt. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, jouw werkplek is altijd eigentijds en high tech. 

Feel the vibe

Bereikbaarheid en route

KANTOORLOCATIE MR.GREEN LA67.

Lange Amerikaweg 67
7332BP, Apeldoorn
De creatieve kantoorruimte van Mr.Green LA67. ligt op het kruispunt A1 / A50 aan afrit Apeldoorn-Zuid en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Met de trein

ligt op 14 OV minuten van het treinstation Apeldoorn. Ieder kwartier vertrekt er een trein naar knooppunt Amersfoort Centraal, naar Zwolle en naar Arnhem.

Met de auto

Zwolle – 25 minuten
Amersfoort – 35 minuten
Arnhem – 30 minuten

Creatieve kantoorruimte LA67