BioDome - Mobiele evenementenlocatie - Green.DNA

Mobiele evenementenlocatie Biodome

Out-of-the-box en uniek

Pop up evenementenlocatie Biodome

De BioDome is een pop up evenementenlocatie van Green.DNA. Een stormvaste, mobiele evenementenlocatie voor bijzondere (meerdaagse) zakelijke evenementen tot 150 personen. Zeer geschikt als informatiecentrum of locatie voor een uniek relatie event. De BioDome is dé oplossing voor een bijeenkomst midden op een stadsplein, een festival of juist op een afgelegen plek midden in de natuur.

Interesse?

Ervaar onze locatie zelf, je bent welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

 • Vraag een offerte aan
 • Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Digitale brochure Aanvragen
 • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Contact: mail of bel 055 – 301 1082
of bekijk onze andere locaties

In het kort

 • Evenement op locatie naar keuze
 • Uniek, innovatief en duurzaam
 • Bewonersbijeenkomst, project- en productpresentatie, roadshow
 • Van 50 – 150 personen
 • 270º projectie, toiletten en keuken, innovatieve energievoorziening

Bedankt voor de gastvrijheid! We hebben een heerlijke dag gehad, heerlijk gegeten en we zijn prima verzorgd.

Sylvia MoreesDelta Lloyd Bank

Uniek! Van nul wordt deze BioDome opgebouwd tot een zeer waardige evenementenlocatie. Het opbouwen vergt wat tijd, maar dan heb je ook een echte eye catcher staan! Wij gebruikten de Dome 's middags als presentatieruimte en 's avonds als diner locatie tijdens onze relatiedag. Een multi inzetbare en unieke locatie waar jaren later nog over wordt gepraat.

Marleen Busscher

Duurzaam en innovatief

Treed buiten de gebaande paden en organiseer een unieke en inspirerende bijeenkomst in de BioDome. Een stormvaste, mobiele locatie waarmee overal een representatieve en inspirerende plek kan worden gecreëerd. In de BioDome worden gasten geïnspireerd en op een laagdrempelige manier uitgedaagd écht innovatief te zijn.

De mobiele locatie BioDome heeft een capaciteit van 50 tot 150 personen. Innovatieve energietechnieken verzorgen het beeld en geluid, de verlichting, klimaatbeheersing en mobiele keuken. Een semipermanente locatie ontworpen om innovatie en duurzaamheid te etaleren. Voor een dag, een week of voor zo lang je het wenst. Ervaar het zelf!

Foto’s

BioDome mobiele pop up bijzondere evenementenlocatie greendnaBioDome mobiele evenementen projectie evenementenlocatie greendnaBioDome mobiele evenementen popup rotterdam botlekBioDome mobiele evenementen bijzondere evenementenlocatie greendnaBioDome mobiele evenementen bijzondere evenementenlocatie pop up greendnaBioDome pop up mobiele evenementen bijzondere locatie greendnaBioDome mobiele evenementen bijzondere evenementenlocatie greendnaBioDome mobiele evenementen bijzondere evenementenlocatie pop up greendnaBioDome mobiele evenementen bijzondere evenementenlocatie greendnaBioDome pop up mobiele evenementen bijzondere evenementenlocatie greendna