Mr.Green - The Boutique Office Collection

MR.GREEN

The boutique office collection

MR.GREEN

De stoerste plek om te
werken, vergaderen en lunchen.

Als je zelf je ideale werk- en vergaderlocatie kan inrichten, hoe ziet die er dan uit? Cool, classy & a bit bad azzy? Met het comfort van thuis, de vibe van een gezellig lunchcafé en de faciliteiten van kantoor? Als het aan Green.DNA ligt, is werken en vergaderen een feestje! Daarom bedachten we Mr.Green. Een concept waar (flex)werken, vergaderen én goed eten samenkomen op één locatie.

Mr.Green is stoer, gastvrij en inspirerend. Het is waar je wilt zijn. Of het nu is om te lunchen, vergaderen of heerlijk relax te werken. Mr.Green is the place to be! 

Werk jij behalve op kantoor ook regelmatig aan de keukentafel of in de dynamiek van een fijn lunchcafé? Maar heb je het liefst alles in een? Bij Mr.Green komen lunchen, werken, netwerken en vergaderen samen op één locatie.

MR.GREEN’S

Social Life

BLOG: HOE GROEN IS MR GREEN?

Mr.Green is geen geitenwollensok. Geen duurzaamheidambassadeur of groene betweter. Hij is eerder een criticaster, onorthodoxe gesprekspartner en diegene die tegen heilige huisjes aan durft te schoppen. ⁣Niet om dwars te doen, maar om je kritisch te laten nadenken over JOUW visie, standpunten en aandeel in deze snel veranderende wereld.

MR.GREEN’S

THIRSTY 

THURSDAY

 

When:

Helaas tijdelijk even niet… Na de zomer weer! 

Where: Lange Amerikaweg 61
Time: 16:00 – 18:30 uur
Pin only!  

 

[instagram-feed accesstoken=”8296689607.M2E4MWE5Zg==.YmE2MmJkZTMzMDlm.NGQ5ZjliYzEyZWUyZDkzYjk5OTE=” num=8 cols=2 showfollow=false buttoncolor=#8b9c7d showheader=false]

‘ARE YOU COOL, CLASSY,
& A BIT BAD AZZY?’