Blog: Boost je vergadering, ga shuffelen! - Green.DNA vergaderlocaties

Boost je vergadering

EVERY DAY I'M SHUFFLING

Tijdens een vergadering zijn we vaak veel bezig met ons hoofd. We absorberen en verwerken grote hoeveelheden informatie.  Met het gevolg dat de rechter hersenhelft langzaam in slaapstand gaat. We zakken steeds verder in onze stoel en kunnen na een paar uur amper nog onthouden wat er is gezegd…

Tijd om de energie weer te laten stromen! Om je brein en lijf even wakker te schudden. Daarom introduceert Green.DNA Shuffelen op de vergadermarkt!

Shuffelen

In Londen is shuffelen al jaren een enorme rage, en eindelijk is de trend overgewaaid naar Nederland! En wij openen de eerste shufflebanen in Nederland. Bijpraten, energiek vergaderen, een sollicitatiegesprek of tijdens je werkdag even het hoofd leegmaken? Let’s shuffle! Shuffelen is een bezigheid waarbij je met een gevorkte stok (de cue) 4 schijven over een baan met puntenverdeling schuift met als doel zoveel mogelijk punten te behalen. Een soort kruising van jeu de boules, sjoelen en curling, maar dan hip! Een ludieke manier om te onderhandelen, elkaar beter te leren kennen en bij te praten.

Shuffelen in Apeldoorn

Sinds april dit jaar kan je niet alleen in de hotspots van London en New York shuffelen, maar ook in Apeldoorn. Onze vergaderlocatie Mr.Green aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn heeft drie shufflebanen en introduceert daarmee shuffelen als ludieke break van een werkdag, onderdeel van een vergadering of teambuildingsactiviteit.

Benieuwd naar jouw shuffle skills en naar die van je collega’s? Let’s shuffle!