Nieuws - Inspiratie, persberichten en blogs van Green.DNA

Nieuws en blogs

Actueel

Energiegevende evenementencatering

Energiegevende evenementencatering

Kom jij ook vaak opgebrand thuis na wat een ‘inspirerende’ congresdag of ander energiegevend zakelijk evenement had moeten zijn? Grote kans dat je te weinig hebt gedronken en op een verkeerde manier hebt gegeten… Maak kennis met de energiegevende evenementencatering van Green.DNA en leer dat genoeg drinken en vaker eten cruciaal is voor inspirerende evenementen!

Lees meer
Evenementencatering inspiratie – Kijktip

Evenementencatering inspiratie – Kijktip

Wij houden van evenementencatering zonder verspilling. Kromme kommers en lelijke peentjes, voor Green.DNA ideale basisingrediënten voor een krachtige bouillon, mooie saus of kleurrijke moestuinsalade. In de documentaire Wasted! wordt je uitgedaagd kritisch naar voedselverspilling te kijken en geprikkeld creatief aan de slag te gaan met ingrediënten met het stempel ‘afval’. Wist je bijvoorbeeld dat je van oud brood bier kan maken en dat veel meer planten (dan de groenten die je vindt in de supermarkt) eetbaar zijn? Laat je inspireren! Zondag 1 juli 17:30 uur 24 kitichen

Lees meer
Persbericht: Congreslocatie Innovatiekracht kijkt terug op succesvol eerste jaar

Persbericht: Congreslocatie Innovatiekracht kijkt terug op succesvol eerste jaar

Regio’s nieuwste congreslocatie Innovatiekracht bestaat 1 jaar! Innovatiekracht opende 30 juni vorig jaar haar deuren voor zakelijke bijeenkomsten met een maatschappelijk, duurzaam of innovatief thema. Het centrum voor innovatie en duurzaamheid ligt verscholen in het landschap op een groene landtong aan de Plaatweg in Spijkenisse, net onder de rook van Rotterdam. Niemand had kunnen bedenken dat juist deze plek zich zou ontwikkelen tot zo’n succesvolle congreslocatie. De Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen kijkt tevreden terug op een succesvol eerste jaar.

Lees meer
Interview: Congreslocatie Innovatiekracht doet meer dan alleen de deur open

Interview: Congreslocatie Innovatiekracht doet meer dan alleen de deur open

Als zelfbenoemd ambassadeur van duurzaamheid tegen wil en dank wil Sam Verwaijen congreslocatie Innovatiekracht meer zijn dan een locatie alleen. Meedenken over hoe bedrijven of organisaties hun congres op een verrassende manier kunnen invullen, verantwoorde catering aanbieden en de discussie op gang brengen over écht authentiek en slim met duurzaamheid omgaan is wat hij voor ogen heeft.

Lees meer
Blog: DO or DO NOT, there is NO TRY

Blog: DO or DO NOT, there is NO TRY

Lef en ondernemerschap… Voor mij gaan die twee hand in hand wanneer je wil innoveren. Gave nieuwe dingen creëer je niet wanneer je twijfelt. Spring van de kant en DOEN! (En, door jouw vertrouwen, enthousiasme en daadkracht volgt de rest vanzelf!

Lees meer
Blog: Voorkom een after lunch dip

Blog: Voorkom een after lunch dip

Bij Green.DNA zien we het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat onze gasten bij het weggaan bruisen van de energie en inspiratie. Dat vraagt om een origineel programma en een aantal bewuste keuzes zoals het verspreiden van de eetmomenten over de dag en gebruik te maken van complexe koolhydraten, minder suiker en natuurlijke energiebommetjes zoals gember, rozemarijn en munt.

Lees meer
Blog: Biologisch versus duurzaam

Blog: Biologisch versus duurzaam

Als eigenaar van diverse vergader- en congreslocaties (Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht red.) word ik constant uitgedaagd om iets te vinden van duurzame catering. Wat willen onze gasten, wat bieden wij ze aan, wat vertellen wij onze gasten?

Lees meer

[instagram-feed num=5 cols=1 showfollow=false]