Persbericht: Vergaderlocatie Het Glazen Huis viert twintig jarig bestaan - Green.DNA

Persbericht: Vergaderlocatie Het Glazen Huis viert twintig jarig bestaan

Klarenbeek, 2 juni 2017 – Evenementenorganisatie Green.DNA viert 20 juni het twintig jarig bestaan van haar eerste evenementenlocatie Het Glazen Huis. Om haar relaties, klanten, partners en leveranciers met elkaar te verbinden, organiseert Green.DNA een NetwerkEvent.

vergaderlocatie apeldoorn het glazen huis

Al jaar en dag is vergaderlocatie Het Glazen Huis een uitvalsbasis voor bedrijven en overheden. Voor een vertrouwelijk sollicitatiegesprek, een brainstormsessies, vergaderingen en management reflectiedagen, Het Glazen Huis is door zijn informele en huiselijke sfeer een plek waar bijzondere dingen gebeuren.

Vergaderen in een bloemenkas
Het Glazen Huis dat in 1997 is opgericht door Alex Verwaijen als reflectieruimte voor de teambuilding en leiderschapstrainingen (Span of Control) die hij gaf. Het Glazen Huis dankt haar naam aan de bloemenkas waarin het is gebouwd. Het is een lichte, natuurlijke en sfeervolle omgeving die inspireert tot anders denken en doen. Daarom ook wordt Het Glazen Huis al twintig jaar door directies en managementteams verkozen tot uitvalsbasis voor hun vergaderingen. Zittend aan de ronde tafel, bij de openhaard of op de veranda ontstaat gemakkelijk een goed gesprek.

Transitie en groei
Na het overlijden van Alex Verwaijen in 2004 staat zoon Sam aan het roer. Samen met een hecht team, veelal familie en bekenden heeft hij het bedrijf verder ontwikkeld. Naast het trainingsinstrument Span of Control en Het Glazen Huis ontwierp en realiseerde hij de afgelopen jaren congreslocatie Veerkracht, congreslocatie Innovatiekracht en mobiele locatie de BioDome. Ook heeft Verwaijen een cateringconcept in de markt gezet waar hij oa in 2016 mee op de festivals Lowlands en Down the Rabbit hole stond. Al deze groei en ontwikkelingen maakten dat Verwaijen het bedrijf vanaf 2016 onder de merkparaplu Green.DNA verder voortzet.

Over Green.DNA
De oorsprong van Green.DNA ligt in Klarenbeek. Een groene, vruchtbare omgeving waar in 1995 vergaderlocatie Het Glazen Huis en leiderschapstraining Span of Control werden geboren. In de locaties Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht hebben de afgelopen jaren veel bijzondere bijeenkomsten en trainingen plaatsgevonden en diverse veelbelovende, concepten zagen het levenslicht. Eind 2015 zijn alle activiteiten samengevat in een nieuwe, overkoepelende naam. Green.DNA verzorgt authentieke locaties, bijzondere events, smakelijke en vitaliserende catering, inspirerende verhalen en innovatieve concepten. 

Meer lezen: www.green-dna.nl/hetglazenhuis/
Aanmelden NetwerkEvent: https://www.green-dna.nl/netwerkevent-20-juni-2017