Tips: Workshops voor energieke evenementen - Green.DNA

Workshops voor energieke evenementen

drie originele suggesties

Tips: Workshops voor energieke evenementen

Organiseer je eerdaags een event of congres? Dan is het voor een energieke en productieve bijeenkomst verstandig om gasten niet te lang achter elkaar te zitten. Niets is immers vermoeiender dan in dezelfde houding alleen maar luisteren naar sprekers op een podium (hoe boeiend het verhaal ook is). Zorg dus voor een gevarieerd en interactief programma vol workshops en ga (ook tijdens het plenaire deel) eens wat vaker staan! Zo zijn de gasten actiever, energieker en fitter!

Workshops zorgen voor energieke evenementen en dus zetten we drie originele workshops voor je op een rij:

LACH WORKSHOP

workshop lachen

Zorgt een transitie, reorganisatie of hoge werkdruk voor stress en conflicten bij medewerkers en wil je dat tijdens de jaarlijkse strategiesessie of een personeelsbijeenkomst eens heerlijk en ongegeneerd weglachen? Dan is deze workshop echt een aanrader om tijdens jullie bijeenkomst te organiseren!

Uit onderzoek blijkt dat je hersenen ook door nep te lachen, het geluksstofje in je hoofd aanmaakt. Met deze workshop houd je jouw hersenen voor de gek en voel je je vrij, blij en gelukkig! Daarnaast zorgt deze workshop voor een positieve sfeer wat bevorderlijk is voor het samenwerken, het vertrouwen en de communicatie. 

Ben je niet zo’n lacher, maar meer een mopperkont? Geen probleem, de workshop mopperen werkt erg goed tegen frustraties en negatieve gedachtes binnen een afdeling of een team. Meer informatie over de workshops, klik hier.

Yoga workshop

yoga workshop

Wel eens gedacht aan een korte yogasessie aan het begin van je evenement om de dag met ontspanning en energie te beginnen? Ontspanning zorgt voor verbinding binnen een groep en het verhoogt de creativiteit. 

Hebben jouw medewerkers een hectische periode achter de rug? Of kan jouw team wel wat teambuilding gebruiken? Of je nu een korte ontspannen break wilt gedurende de dag, of tijdens je evenement op een vernieuwende manier wilt werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, er is altijd wel een invulling te bedenken voor een yoga workshop. In een yoga workshop leer je beter om te gaan met stress, oude patronen herkennen en begrijpen en krijg je praktische tips hoe je spanning in je lichaam kunt omzetten naar kracht. De workshops zijn ervaringsgericht en in de oefeningen wordt steeds het verband gelegd met het werk.

Meer weten over hoe je jezelf, je medewerkers of deelnemers aan je bijeenkomst energieker maakt? Klik dan hier

Workshop shuffelen

workshop shuffelen teambuilding

Vroeger stonden de Atlantische cruiseschepen vol met mensen die aan het shuffelen waren. Een ontspannende workshop die lijkt op een kruising van curling en sjoelen. Tegenwoordig is shuffelen een enorme rage in Engeland. In London is de ShuffleClub een populaire plek om met collega’s of vrienden af te spreken. Green.DNA, of eigenlijk Mr.Green introduceert de ShuffleClub ook in Nederland. Na een lange dag vergaderen, kan je in de ShuffleClub even ontspannen en een potje spelen met collega’s of zakenpartners!

Tijdens het shufflelen leer je collega’s, zakenpartners of een potentiële werknemers eens van een andere kant kennen en werk je aan teambuilding. Wil je onderhandelen op een ludieke en creatieve manier met je zakenpartners of een sollicitatie naar ’the next level’ brengen? Dan ben je bij de ShuffleClub in Apeldoorn aan het juiste adres!

De drie banen die Mr.Green tot zijn beschikking heeft, zijn los te boeken of allemaal samen. Kom dus gerust eens met een grotere groep spelen! Daarnaast kan dit deel van de locatie ook gebruikt worden voor evenementen tot ongeveer 100 personen.

De ShuffleClub van Mr.Green opent eind maart! Heb je interesse? Reserveer hier alvast jouw Shufflebaan! 

 

Dit vindt je waarschijnlijk ook interessant: