Paardenmennen - Actieve Teambuilding | Green.DNA

Paardenmennen

Samenwerking & leiderschap

Paardenmennen, een actieve vorm van teambuilding en leiderschapstraining

Op zoek naar een spannende workshop waarbij je letterlijk en figuurlijk de gebaande paden verlaat? Paardenmennen is een bijzondere ervaring in de natuur. Actief, sportief en een interessante reflectie op leiderschap.

Met het mennen van paarden wordt spelenderwijs duidelijk of medewerkers en managers de touwtjes ook werkelijk in handen hebben. Zijn ze stressbestendig, flexibel en oplossingsgericht? Nemen ze verantwoordelijkheid? Hoe goed kunnen ze in een team functioneren? Zijn ze echt samenwerkingsbereid? Kunnen ze de leidsels ook laten vieren of willen ze altijd de controle? Door tijdens deze activiteit zo intens samen bezig te zijn, samen te werken en met elkaar mee te leven, ontstaat er gemakkelijk een goed gesprek. Zo ontstaat als vanzelf een bijzondere groepssfeer en onderlinge band. Een actieve en onvergetelijke ervaring!

Interesse?

We vertellen je graag meer over onze trainingen, je bent welkom voor een persoonlijk gesprek.

 • Vraag een offerte aan
 • Vraag een offerte aan

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Digitale brochure Aanvragen
 • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Contact: mail of bel 055 – 301 1082
Andere activiteiten

 

 

 

In het kort

 • Actief, inspirerend en leerzaam
 • Als Incentive of workshop
 • Van 3 – 400 personen
 • Professionele begeleiding van topkoetsiers
 • Diverse mobiele faciliteiten zoals toiletten en catering

Prachtig om te zien en aan den lijve te voelen wat voor een kracht er komt uit een tweespan paarden en hoeveel lol je kunt hebben in een team dat tot nu toe alleen zakelijk met elkaar is omgegaan. Bedankt voor de goede zorgen en heel veel dank aan ‘onze’ koetsiers.

Bert GarlichTetraNed

Bijzonder goed verzorgde dag. We hebben genoten van de rit en het wedstrijdparcours met de paarden. Heerlijk zo buiten en bijzonder leerzaam. Goede feedback en coaching om ons team op een hoger niveau te brengen.

Adri BlokhuisThales Nederland

We hebben vandaag geleerd om los te laten, de teugels te laten vieren; nou, we hebben het geweten! De oogkleppen hebben we afgeworpen! Hoe makkelijk werd het ons gemaakt in deze inspirerende omgeving!

MT A13ABN AMRO

Een prachtige dag en vele opzichten: mooi weer, inspirerende locatie en energieke mensen. Voor Achmea een goede stap in een betere samenwerking, met als ultieme doel: De Klant als Fan! Hartelijk dank en tot ziens!

Frank Vermeulen en Wijnand AkkermanAchmea

Binnen enkele minuten waren de Amsterdamse perikelen achter de rug. Wat heerlijk om de koude, frisse lucht in te ademen en om met de paarden zoveel plezier te hebben! Dank voor de gastvrijheid en tot ziens.

Patricia SchaafsmaING

75 personen, 20 aanspanningen, half bewolkt, beetje zon, goed verzorgde BBQ! Eén en al blije gezichten en positieve reacties tot… de waterbak!!! Resultaat; ca. 60 modderige broeken… Hilarisch. Dus… helemaal SUPER!!!

Afdeling ProcurementLeasePlan Nederland

Bedankt voor een onvergetelijke dag. De prachtige locatie, de inspirerende omgeving en de ervaring met paarden hebben ons teamgevoel versterkt. En dat was de bedoeling van deze dag. We hopen zeker nog een keer terug te keren en zullen Het Glazen Huis zeker aanbevelen!

Afdeling CommunicatieLTO Noord

Paardenmennen en een bordercollie nadoen (schapendrijven). Top activiteiten op top locatie! Prima verzorging! Voor herhaling vatbaar? JA! Aan te bevelen aan anderen? JA!

JosMSD en Sanofi Pasteur

Samenwerken en leiderschap

Paardenmennen is een beproefd managementinstrument dat wordt ingezet als onderdeel van teambuilding, leiderschapstrainingen en transitie processen. Het is een speels, energiek en diepgaand managementinstrument dat directies, managementteams, afdelingen en medewerkers in staat stelt om zichzelf beter te leren kennen, inzichten te verkrijgen en leiderschap en samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen. Het mennen van paarden maakt op een ontspannen manier bewust van persoonlijk leiderschap en het vermogen om samen te werken. De authentieke paarden reageren op gedrag en laten zo onverholen zien wie je bent, hoe je handelt en hoe je samenwerkt.

Actieve teambuilding

Paardenmennen is een spannende workshop waarbij je als team de natuur intrekt en bijzondere ervaringen opdoet. Spanning en hilariteit wisselen elkaar af. Een unieke ervaring, buiten de bedrijfsmuren en uit de routine van alledag. Daarnaast is paardenmennen een bijzondere belevenis en een interessant, ontspannen en gezellig evenement dat zich uitermate goed leent als een incentive voor management, medewerkers, klanten of relaties. Je verlaat letterlijk en figuurlijk de gebaande paden om kwaliteiten op het gebied van leiderschap en samenwerken te ontdekken. Leerzaam, spannend, origineel en hilarisch!

Foto’s

Locatie

De leiderschapstrainingen en teambuildingsactiviteiten van Green.DNA kunnen in principe op iedere locatie worden georganiseerd. Op of rond onze vergader/congreslocaties Het Glazen Huis en Veerkracht te Klarenbeek (Veluwe) of Innovatiekracht in Spijkenisse (Zuid-Holland). Of bij een van de andere toplocaties (landgoed, hotels en conferentieoorden) in Nederland waar wij een samenwerkingsovereenkomst mee hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden.