Teambuilding & Workshops - Paardenmennen - Green.DNA

Teambuilding & leiderschapstraining paardenmennen

Paardenmennen is een spannende workshop waarbij je letterlijk en figuurlijk de gebaande paden verlaat, de natuur intrekt en bijzondere ervaringen opdoet.

Met het mennen van paarden en dus met de leidsels in handen wordt spelenderwijs duidelijk of medewerkers en managers de touwtjes ook werkelijk in handen hebben. Zijn ze stressbestendig, flexibel en oplossingsgericht? Nemen ze verantwoordelijkheid? Hoe goed kunnen ze in een team functioneren? Zijn ze echt samenwerkingsbereid? Kunnen ze de leidsels ook laten vieren of willen ze altijd de controle? Door tijdens het paardenmennen zo intens samen bezig te zijn, samen te werken en met elkaar mee te leven, ontstaat er gemakkelijk een goed gesprek en ontstaat als vanzelf een bijzondere groepssfeer en onderlinge band. Een onvergetelijke ervaring!

Interesse?

We vertellen je graag meer over onze trainingen, je bent welkom voor een persoonlijk gesprek.

 • Vraag een offerte aan
 • Vraag een offerte aan

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Digitale brochure Aanvragen
 • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Contact: mail of bel 055 – 301 1082
Andere activiteiten

In het kort

 • Actief, inspirerend en leerzaam
 • Als Incentive of workshop
 • Van 3 – 400 personen
 • Professionele begeleiding van topkoetsiers
 • Diverse mobiele faciliteiten zoals toiletten en catering

Samenwerken en leiderschap

Paardenmennen is een beproefd managementinstrument dat wordt ingezet als onderdeel van teambuilding, leiderschapstrainingen en transitie processen. Het is een speels, energiek en diepgaand managementinstrument dat directies, managementteams, afdelingen en medewerkers in staat stelt om zichzelf beter te leren kennen, inzichten te verkrijgen en leiderschap en samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen. Het mennen van paarden maakt op een ontspannen manier bewust van persoonlijk leiderschap en het vermogen om samen te werken. De authentieke paarden reageren op gedrag en laten zo onverholen zien wie je bent, hoe je handelt en hoe je samenwerkt.

Groepsdynamiek

Paardenmennen is een spannende workshop waarbij je als team de natuur intrekt en bijzondere ervaringen opdoet. Spanning en hilariteit wisselen elkaar af. Een unieke ervaring, buiten de bedrijfsmuren en uit de routine van alledag. Daarnaast is paardenmennen een bijzondere belevenis en een interessant, ontspannen en gezellig evenement dat zich uitermate goed leent als een incentive voor management, medewerkers, klanten of relaties. Je verlaat letterlijk en figuurlijk de gebaande paden om kwaliteiten op het gebied van leiderschap en samenwerken te ontdekken. Leerzaam, spannend, origineel en hilarisch!

Foto’s

Locatie

De leiderschapstrainingen en teambuildingsactiviteiten van Green.DNA kunnen in principe op iedere locatie worden georganiseerd. Op of rond onze vergader/congreslocaties Het Glazen Huis en Veerkracht te Klarenbeek (Veluwe) of Innovatiekracht in Spijkenisse (Zuid-Holland). Of bij een van de andere toplocaties (landgoed, hotels en conferentieoorden) in Nederland waar wij een samenwerkingsovereenkomst mee hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden.