Mr.Green Rotterdam | Groene vergaderlocatie tussen stad en haven

Mr.Green Rotterdam

Een groene en inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een groene vergaderlocatie nabij Rotterdam?

Vergaderlocatie PW15. onder de rook van Rotterdam is een van de inspirerende locaties van Green.DNA. Met het inspirerende gastvrijheidsconcept Mr.Green is deze locatie in 2019 omgetoverd tot een groene hotspot voor het nieuwe vergaderen. Mr.Green op PW15. is stoer, gastvrij en inspirerend en een stijlvolle uitvalsbasis nabij Rotterdam voor zakelijke bijeenkomsten tot 40 personen. Zeer geschikt voor coaching, brainstormsessies, teambuilding, vergadering en workshops.

Het nieuwe vergaderen

Want hoe vaak denk jij: ‘YES, een vergadering!’ als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Green.DNA. Time to shake things up. Het is tijd voor ‘het nieuwe vergaderen’ met ons nieuwe concept Mr.Green!

Mr.Green maakt vergaderen op PW15. dynamisch en minder formeel. Je vindt er 4 sfeervolle vergaderruimtes die je al per 10 minuten kan huren. De vergaderruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht en hebben ludieke namen zoals de Fishbowl, War Room, Showroom en Boardroom. 

Zoek je een groene vergaderlocatie nabij Rotterdam, PW15. is the place to be! Plan je een bijeenkomst met meer dan 40 personen? Bekijk onze evenementenlocaties

 

In het kort

  • Centraal gelegen in de Randstad, nabij Rotterdam
  • tot 50 personen
  • 4 ruimtes
  • Eigen catering volgens vitaliteitsconcept

Supergave vergaderlocatie, zoveel verschillende mooie ruimtes om af te spreken!

Sunfield Academy

Kies je vergaderruimte

Bereikbaarheid en route

Vergaderlocatie PW15.

Plaatweg 15
3202 LB, Spijkenisse
055-3011 082
Deze groene vergaderlocatie ligt onder de rook van Rotterdam en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Het is een groene parel tussen stad en haven en een oase van rust midden in de Randstad. Gemakkelijk aan te rijden vanaf A4 / A15. Neem de afrit Geervliet/Spijkenisse nabij het kruispunt A4 / A15. en volg navigatie.

 

 

Met de trein

Iedere 10 minuten directe verbinding (metrolijn D) vanaf Rotterdam Centraal. Wij verzorgen op afspraak kosteloos een shuttleservice van en naar station Spijkenisse.

Met de auto

Rotterdam Centrum – 20 minuten 
Delft – 25 minuten 
Den Haag – 35 minuten
Amsterdam – 60 minuten
Breda – 45 minuten

PW15.