Vergaderen in Apeldoorn - WP11. Het nieuwe vergaderen - Green.DNA

Vergaderlocatie Mr.Green WP11.

Modern & inspirerend

Vergaderen in Apeldoorn?

Yes, een vergadering!

Vergaderlocatie WP11. in Apeldoorn maakt van vergaderen een feestje. WP11. is een van de inspirerende locaties van Green.DNA en met het inspirerende gastvrijheidsconcept Mr.Green is deze locatie in 2019 omgetoverd tot een ware hotspot. Hier vind je het nieuwe werken en vergaderen in Apeldoorn.

WP11. is stoer, gastvrij en inspirerend. Het is een stijlvolle uitvalsbasis voor tussen Zwolle, Amersfoort en Arnhem voor zakelijke bijeenkomsten tot 50 personen. Zeer geschikt voor brainstormsessies, teambuilding, vergadering en workshops.

Vergaderlocatie WP11. maakt vergaderen in Apeldoorn dynamisch en minder formeel. Je vindt er 16 ludieke vergaderruimtes die je al per 10 minuten kan huren. Elke ruimte is stijlvol ingericht en afgestemd op het doel van de meeting. Wil je een 7m2 LED presentatiescherm om alle aandacht te trekken? Veel actie en tekenen op de tafel en muren? Of moet het juist heel laid back zijn met poefen en loungebanken? WP11. in Apeldoorn is the place to be!

Deze locatie is the place to be voor iedereen die houdt van goede koffie, lekkere sandwiches en salades. Voor bedrijven, ondernemers en zzp’ers die graag afspreken op een representatieve maar bruisende locatie. En voor vrienden en collega’s die zin hebben in een goed glas wijn na werktijd of om het weekend in te luiden.

Are you cool, classy and a bit bad azzy? Bij Mr.Green moet je zijn…

In het kort

  • Centraal gelegen in Midden-Nederland, nabij Arnhem, Amersfoort en Zwolle
  • Vanaf € 4,50 per 10 minuten
  • tot 35 personen
  • 16 subruimtes, horeca en shufflebanen
  • Eigen catering volgens vitaliteitsconcept

Kies je vergaderruimte

Bereikbaarheid en route

Vergaderlocatie WP11.

Wapenrustlaan 11
7321 DL, Apeldoorn
055-3011 082
Vergaderlocatie WP11. ligt aan de rand van het centrum, nabij het kruispunt A1 / A50 en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Met de trein

WP11. ligt op loopafstand van het treinstation Apeldoorn. Ieder kwartier vertrekt er een trein naar knooppunt Amersfoort Centraal, naar Zwolle en naar Arnhem.

Met de auto

Zwolle – 30 minuten
Amersfoort – 40 minuten
Arnhem – 35 minuten

WP11.