Mr.Green Veluwe | Groene en verrassende vergaderlocatie nabij Apeldoorn

Groene vergaderlocatie Veluwe

Verrassend en inspirerend

Op zoek naar een groene vergaderlocatie nabij Apeldoorn?

Ontdek onze vergaderlocatie OS31. in Klarenbeek. Centraal gelegen in midden Nederland op de Veluwe. Met het inspirerende gastvrijheidsconcept Mr.Green is deze locatie in 2019 omgetoverd tot een groene hotspot voor het nieuwe vergaderen. Mr.Green op OS31. is stoer, gastvrij en inspirerend en een stijlvolle uitvalsbasis nabij Apeldoorn voor zakelijke bijeenkomsten tot 40 personen. Zeer geschikt voor coaching, brainstormsessies, teambuilding, vergadering en workshops.

Het nieuwe vergaderen

Want hoe vaak denk jij: ‘YES, een vergadering!’ als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Green.DNA. Time to shake things up. Het is tijd voor ‘het nieuwe vergaderen’ met ons nieuwe concept Mr.Green!

Mr.Green maakt vergaderen op OS31. dynamisch en minder formeel. Je vindt er 2 sfeervolle vergaderruimtes die je al per 10 minuten kan huren. Onze vergaderruimtes ‘Huiskamer’ en ‘Boardroom’ zijn stijlvol en sfeervol ingericht.

Zoek je een groene vergaderlocatie nabij Apeldoorn in een prachtige, groene omgeving, OS31. is the place to be! Plan je een bijeenkomst met meer dan 30 personen?

Bekijk onze evenementenlocaties

In het kort

  • Centraal gelegen in de midden Nederland, nabij Apeldoorn
  • tot 30 personen
  • 2 ruimtes
  • Eigen catering volgens vitaliteitsconcept

Kies je vergaderruimte

Bereikbaarheid en route

Vergaderlocatie OS31.

Oudhuizerstraat 31
7382 BS, Klarenbeek
055-3011 082
Deze groene vergaderlocatie ligt nabij Apeldoorn en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Het is een prachtige locatie aan de rand van de Veluwe. Gemakkelijk aan te rijden vanaf A50 / A1. Neem afrit 24 (Teuge/Apeldoorn) vanaf de A50 of afrit 21 (Voorst/Zutphen) vanaf de A1 en volg navigatie.

 

 

 

 

Met de trein

Iedere 30 minuten directe verbinding vanaf Apeldoorn Centraal. Shuttleservice van en naar station Klarenbeek op aanvraag. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Met de auto

Zwolle – 35 minuten 
Arnhem – 35 minuten
Amersfoort – 45 minuten

PW15.

Supergave vergaderlocatie, zoveel verschillende mooie ruimtes om af te spreken!

Sunfield Academy