Mr.Green Veluwe | Groene en verrassende vergaderlocatie nabij Apeldoorn

Groene vergaderlocatie Veluwe

Verrassend en inspirerend

We maken deze groene vergaderlocatie op de Veluwe momenteel nog gaver! Vanaf 1 maart ben je weer van harte welkom! De foto’s van de nieuwe look komen volgende week. De omschrijving per ruimte klopt wel. 

Wil je een ruimte huren maar nog vragen? Bellen voor een reservering mag natuurlijk altijd! 055-3011 082.

Op zoek naar een groene vergaderlocatie nabij Apeldoorn?

Mr.Green Klarenbeek is groen, inspirerend en centraal gelegen in midden Nederland op de Veluwe. Mr.Green is stoer, gastvrij en inspirerend en een stijlvolle uitvalsbasis nabij Apeldoorn voor zakelijke bijeenkomsten tot 15 personen. Zeer geschikt voor coaching, brainstormsessies, teambuilding, vergadering en workshops.

Het nieuwe vergaderen

Want hoe vaak denk jij: ‘YES, een vergadering!’ als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Green.DNA. Time to shake things up. Het is tijd voor ‘het nieuwe vergaderen’ met ons nieuwe concept Mr.Green! Mr.Green maakt vergaderen dynamisch en minder formeel.

In het kort

  • Centraal gelegen in de midden Nederland, nabij A1/A50
  • tot 15 personen
  • 4 ruimtes

Kies uw vergaderruimte

Bereikbaarheid en route

Vergaderlocatie OS31.

Oudhuizerstraat 31
7382 BS, Klarenbeek
055-3011 082
Deze groene vergaderlocatie ligt nabij Apeldoorn en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Het is een prachtige locatie aan de rand van de Veluwe. Gemakkelijk aan te rijden vanaf A50 / A1. Neem afrit 24 (Teuge/Apeldoorn) vanaf de A50 of afrit 21 (Voorst/Zutphen) vanaf de A1 en volg navigatie.

Met de trein

Iedere 30 minuten directe verbinding vanaf Apeldoorn Centraal. Shuttleservice van en naar station Klarenbeek op aanvraag. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Met de auto

Zwolle – 35 minuten 
Arnhem – 35 minuten
Amersfoort – 45 minuten

PW15.

Supergave vergaderlocatie, zoveel verschillende mooie ruimtes om af te spreken!

Sunfield Academy

Veel dank voor de goede zorgen, de inspiratie en al het meedenken. Jullie hebben een prachtige, verrassende en unieke vergaderlocatie waar het onmogelijke mogelijk wordt!

DELOITTE NEDERLAND

Met 24 collega’s, hebben we hier een prima teamtraining gehad. De bijzondere, sfeervolle locatie hebben we ten volle benut. Een perfecte setting in een besneeuwd landschap.

Bert HummelenStaatsbosbeheer