Vergaderlocatie Apeldoorn - LA61. Het nieuwe vergaderen - Green.DNA

Vergaderlocatie Mr.Green LA61.

Stoer & inspirerend

Op zoek naar een vergaderlocatie in Apeldoorn?

Vergaderlocatie LA61. in Apeldoorn is een van de inspirerende locaties van Green.DNA. Met het inspirerende gastvrijheidsconcept Mr.Green is deze locatie in 2019 omgetoverd tot een ware hotspot voor het nieuwe werken en vergaderen in Apeldoorn. LA61. is stoer, gastvrij en inspirerend en een stijlvolle uitvalsbasis tussen Zwolle, Amersfoort en Arnhem voor zakelijke bijeenkomsten tot 40 personen. Zeer geschikt voor brainstormsessies, teambuilding, vergadering en workshops.

Het nieuwe vergaderen

Yes, een vergadering! Hoe vaak denk jij dat als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Green.DNA. Time to shake things up. Het is tijd voor ‘het nieuwe vergaderen’ met ons nieuwe concept Mr.Green!

Vergaderlocatie LA61. maakt vergaderen in Apeldoorn dynamisch en minder formeel. Je vindt er 4 sfeervolle vergaderruimtes die je al per 10 minuten kan huren. De vergaderruimtes hebben thema’s zoals de Batcave, War Room, Showroom en Tekenkamer. Elke ruimte is stijlvol ingericht en afgestemd op het doel van de meeting. Wil je een 7m2 LED presentatiescherm om alle aandacht te trekken? Veel actie en tekenen op de tafel en muren? Of moet het juist heel laid back zijn met poefen en loungebanken?

Zoek je een vergaderlocatie in Apeldoorn, Mr.Green. is the place to be!

 

In het kort

  • Centraal gelegen in Midden-Nederland, nabij Arnhem, Amersfoort en Zwolle
  • tot 30 personen
  • 4 ruimtes
  • Eigen catering volgens vitaliteitsconcept

Kies uw vergaderruimte

Bereikbaarheid en route

Vergaderlocatie LA61.

Lange Amerikaweg 61
7332BP, Apeldoorn
055-3011 082
Vergaderlocatie LA61. is zeer goed aan te rijden en ligt aan de afrit Apeldoorn-Zuid nabij het kruispunt A1 / A50.

Met de trein

LA61. ligt op 14 OV minuten van het treinstation Apeldoorn. Ieder kwartier vertrekt er een trein naar knooppunt Amersfoort Centraal, naar Zwolle en naar Arnhem.

Met de auto

Zwolle – 25 minuten
Amersfoort – 35 minuten
Arnhem – 30 minuten

LA61.

Supergave vergaderlocatie, zoveel verschillende mooie ruimtes om af te spreken!

Sunfield Academy

Toffe locaties om te flexwerken en af te spreken met klanten.

Astrid de Wilde

Mr Green zorgt regelmatig voor onze dosis cafeïne! Zoek je een leuke flexwerkplek? Een goede plek om even te vergaderen? @mrgreenworks is the place to be!

Hanneke & NicoleHandled by