Aanmelden Drakenboot

Drakenbootfestival

Laat de draak in je los!

Drakenbootfestival

Teamwork, sportiviteit en fun!

Zaterdag 22 juni doen we tijdens ons personeelsuitje mee met het Drakenbootfestival in Apeldoorn! Een sportief, maar vooral supergezellig festival waar we met het Green.Team strijden tegen andere bedrijven uit de regio.

Wie, wat waar…?

Wie: Een drakenbootteam bestaat uit 16 peddelaars, 1 trommelaar en een stuurman/vrouw (wordt door de organisatie verzorgd)

Wat:  We strijden in drie rondes van 250 meter om naam en faam in Apeldoorn en omgeving. Want welk team vaart er als eerste over de finish? Krijgen wij het voor elkaar om met z’n 16en snel, krachtig en ritmisch te peddelen op het ritme van de trom?

Hoe: We zitten twee aan twee op de bankjes in de boot. De voorste twee peddelaars bepalen het ritme en tempo. De trommelaar slaat op de trom, in het ritme van de voorste peddelaars. Aan de rest van de team de taak om dit tempo te volgen. Achterop staat de stuurman/vrouw die de boot bestuurt met de stuurpeddel en het team instrueert om de overwinning binnen te slepen. Naast kracht en snelheid is vooral het gelijktijdig insteken van de peddels de sleutel naar succes!

Waar: Vlijtseweg 106 Apeldoorn (Zwitsalterrein)

Tijd:
Het personeelsuitje duurt van 10:00 tot 17:00 uur (daarna kan je op eigen gelegenheid nog tot 0:00 uur genieten van het festival)

Bekijk de tips!

Wil je jezelf geestelijk al een beetje voorbereiden? Bekijk dan de korte instructiefilm!

Meld je aan!

Je hoeft geen last te hebben van koudwatervrees want drakenbootvaren is niet moeilijk. Laten we gewoon samen het avontuur aan gaan en voor je het weet zitten we vol adrenaline en varen we als eerste over de finish!