Over ons - Welcome to our world, the world of Green.DNA

Over ons

Welcome to our world

Hi, wij zijn Green.DNA!

Ondernemend, innovatief, veerkrachtig en ambitieus. Door buiten de gebaande paden te treden, inspireren, motiveren en activeren wij innovatief denken en doen.

Onze missie is: gave dingen doen. Dat waar we zelf blij van worden, waar we anderen blij mee maken, maar ook waar we op het gebied van ondernemerschap, duurzaamheid en vitaliteit mee inspireren en motiveren.

Met een hecht team ontwikkelt, innoveert en groeit Green.DNA gestaag door, met vele inspirerende, innovatieve concepten, projecten en kantoor en vergaderlocaties als resultaat.

Welcome to our world

  • Innovatief Wij creëren buitengewone oplossingen en treden buiten de gebaande paden
  • Inspirerend Wij dagen je uit kritisch te kijken naar eigen denken en doen
  • Ondernemend Wij zijn continu in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe uitdagingen
  • Verantwoord Wij maken duurzame en bewuste keuzes
  • Vitaliserend Onze visie en onze catering is energie gevend

Why

Green.DNA wil bedrijven en mensen uitdagen geen volgers te zijn van de massa, maar juist op een authentieke, slimmere manier met duurzaamheid en vitaliteit om te gaan.

How

Bewustwording creëren en betekenis geven. Inspireren en verrassen met unieke locaties in het groen, prikkelende verhalen, unieke concepten en innovatieve projecten.

What

Bijzondere concept en projectontwikkeling, co-creatie en investeringen waarbij innovatie, vitaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Onze roots

De grondlegger van Green.DNA is Alex Verwaijen. Zijn authenticiteit en unieke kijk op de wereld inspireert ons nog iedere dag.

Nu, jaren later wordt het bedrijf gedreven door het ondernemerschap en innovatiedrang van zoon Sam Verwaijen.