Actueel - Over Green.DNA

Actueel

Persbericht: Het nieuwe vergaderen met Mr.Green

Yes, een vergadering! Hoe vaak denk jij dat als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Green.DNA. Tijd voor het nieuwe vergaderen, want vergaderen in suffe vergaderzaaltjes is passé.

Lees meer

Recept boerenkoolsalade

Deze boerenkoolsalade is een echte groene krachtpatser. Lekker winters, en volgens onze chef-kok een aanrader! Een makkelijk recept, weer eens wat anders dan boerenkoolstamppot met worst. Deze boerenkoolsalade is heerlijk en voedzaam als lunch of bijgerecht. 

Lees meer

Workshops voor energieke evenementen

Organiseer je eerdaags een event of congres? Dan is het voor een energieke en productieve bijeenkomst verstandig om gasten niet te lang achter elkaar te zitten. Niets is immers vermoeiender dan in dezelfde houding alleen maar luisteren naar sprekers op een podium (hoe boeiend het verhaal ook is). Zorg dus voor een gevarieerd en interactief programma vol workshops en ga (ook tijdens het plenaire deel) eens wat vaker staan! Zo zijn de gasten actiever, energieker en fitter!

Lees meer

Recept bloemkool stamppot

Koude dagen vragen om feel good food! Geïnspireerd op het winterseizoen en de uitgangspunten van Dutch Cuisine heeft onze chef-kok dit heerlijke stamppotje geselecteerd. Met eens een andere winterse krachtpatser in de hoofdrol; bloemkool in plaats van boerenkool. Lekker extraordinary! Lekker smeuïg en de kaas en Amsterdamse uitjes geven de bloemkoolstamppot wat extra pit.

Lees meer

Recept knolselderij-preisoep

Deze heerlijke knolselderij-preisoep komt tijdens onze evenementen regelmatig voorbij als lunch, voor of walking dinner gerecht, maar is ook een aanrader na een stevige boswandeling! Deze soep is niet alleen lekker, hij is ook nog eens gemakkelijk te maken, echt comfort food!

Lees meer

Inspiratie voor een duurzaam cadeau

Het is de tijd van Sinterklaascadeau’s, kerstpakketten en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Hoogste tijd dus om wat cadeau inspiratie op te doen voor deze sfeervolle eindejaarsperiode. Want het is vaak best een zoektocht om leuke, duurzame Sinterklaas of kerstcadeau’s te vinden. Green.DNA zocht met je mee en helpt je op weg met drie originele suggesties.

Lees meer

Recept paddenstoelensoep

Geïnspireerd op het herfstseizoen en de uitgangspunten van Dutch Cuisine heeft onze chef-kok een heerlijk seizoenssoepje gemaakt. Een makkelijk receptje, dus ook jij kan deze heerlijke paddenstoelensoep maken! Voor dit recept gebruikte hij gedroogd eekhoorntjesbrood,...

Lees meer

Inspiratie voor sfeervolle winterevents

De dagen worden korter en ineens komen de feestdagen snel dichterbij. Hoogste tijd dus om wat inspiratie op te doen voor deze sfeervolle eindejaarsperiode. Het is tenslotte hét moment om eens flink uit te pakken en collega’s en/of klanten in het zonnetje te zetten. Hoe doe jij dat het liefst? Met een mooi cadeau, een bindende activiteit, een groot themafeest of toch liever een intieme borrel?
Wij helpen je op weg met drie sfeervolle suggesties.

Lees meer