Actueel - Over Green.DNA

Actueel

FOOD INSPIRATION – KIJKTIP

Kromme kommers en lelijke peentjes, voor Green.DNA ideale basisingrediënten voor een krachtige bouillon, mooie saus of kleurrijke moestuinsalade. Erg inspirerend is de docu Wasted! Hierin wordt je uitgedaagd kritisch naar verspilling te kijken en geprikkeld aan de slag te gaan met ingrediënten met het stempel ‘afval’. Laat je inspireren en kijk de documentaire op 24 Kitchen. 1 juli om 18:00 uur.

Lees meer

Persbericht: Congreslocatie Innovatiekracht kijkt terug op succesvol eerste jaar

Regio’s nieuwste congreslocatie Innovatiekracht bestaat 1 jaar! Innovatiekracht opende 30 juni vorig jaar haar deuren voor zakelijke bijeenkomsten met een maatschappelijk, duurzaam of innovatief thema. Het centrum voor innovatie en duurzaamheid ligt verscholen in het landschap op een groene landtong aan de Plaatweg in Spijkenisse, net onder de rook van Rotterdam. Niemand had kunnen bedenken dat juist deze plek zich zou ontwikkelen tot zo’n succesvolle congreslocatie. De Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen kijkt tevreden terug op een succesvol eerste jaar.

Lees meer

Interview: Congreslocatie Innovatiekracht doet meer dan alleen de deur open

Als zelfbenoemd ambassadeur van duurzaamheid tegen wil en dank wil Sam Verwaijen congreslocatie Innovatiekracht meer zijn dan een locatie alleen. Meedenken over hoe bedrijven of organisaties hun congres op een verrassende manier kunnen invullen, verantwoorde catering aanbieden en de discussie op gang brengen over écht authentiek en slim met duurzaamheid omgaan is wat hij voor ogen heeft.

Lees meer

Blog: DO or DO NOT, there is NO TRY

Lef en ondernemerschap… Voor mij gaan die twee hand in hand wanneer je wil innoveren. Gave nieuwe dingen creëer je niet wanneer je twijfelt. Spring van de kant en DOEN! (En, door jouw vertrouwen, enthousiasme en daadkracht volgt de rest vanzelf!

Lees meer

Blog: Voorkom een after lunch dip

Bij Green.DNA zien we het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat onze gasten bij het weggaan bruisen van de energie en inspiratie. Dat vraagt om een origineel programma en een aantal bewuste keuzes zoals het verspreiden van de eetmomenten over de dag en gebruik te maken van complexe koolhydraten, minder suiker en natuurlijke energiebommetjes zoals gember, rozemarijn en munt.

Lees meer

Blog: Biologisch versus duurzaam

Als eigenaar van diverse vergader- en congreslocaties (Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht red.) word ik constant uitgedaagd om iets te vinden van duurzame catering. Wat willen onze gasten, wat bieden wij ze aan, wat vertellen wij onze gasten?

Lees meer

Persbericht: Green.DNA als cateraar op festivals

Evenementenorganisatie Green.DNA, voornamelijk bekend van vergader- en congreslocaties Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht is deze zomer de cateraar op de luxe campings van festivals Down the Rabbit Hole en Lowlands. Green.DNA zorgt met een vitaliserend ontbijt en diverse energiebommetjes voor energie gedurende de hele festivaldag.

Lees meer

Blog: Wat doe jíj eigenlijk…?

Vaak wordt mij gevraagd wat ik, of mijn bedrijf precies doet. Dat vind ik moeilijk om uit te leggen. Uiteraard hebben we met Het Glazen Huis, Veerkracht en Span of Control de laatste tien jaar onze sporen verdiend, maar inmiddels is er nog veel meer… Vaak zeg ik dus voor het gemak maar dat ik dolfijnentrainer ben. Een baan waar iedereen zich wat bij kan voorstellen en die geen verdere uitleg behoeft.

Lees meer
  • Have a break, have a yoghurt! * * * * #eventcatering #eventlife #yoghurt #fruits #seeds #perfectsnack #morningbreak #latebreakfast #welikegreen
  • Happy weekend! * * * * How much we enjoy our work, it’s always good to celebrate the weekend! Especially with a nice drink. #friday #drinks #weekend #celebrating # ...
  • Green broad beans from our garden. * * * * #foodinspiration #broadbeans #growyourown #eventcatering #eventlife #gardenlife #green #beans
  • ❤️ What a great place for outdoor events! * * * * #eventlocation #Veerkracht #Springtime #businessevent #eventlife #festival #feelikesummer #green #outdoor
  • Next level presentations! * * * * Met een indrukwekkend scherm van 100m2, een line array geluidssysteem en professioneel lichtplafond zijn de mogelijkheden voor een spectaculaire presentatie of weergave ...