Nieuws - Inspiratie, persberichten en blogs van Green.DNA

Actueel

Shuffelen in Apeldoorn

Shuffelen in Apeldoorn

Shuffelen is sinds dit voorjaar een ware hit onder collega’s en zakenpartners in Apeldoorn. Mr.Green, het hospitalityconcept van Green.DNA heeft drie shufflebanen en nodigt je uit om je werkdag of vergadering te onderbreken to do the shuffle!

Lees meer
Nieuws: Green.DNA genomineerd voor Sterkste Schakel 2020

Nieuws: Green.DNA genomineerd voor Sterkste Schakel 2020

Green.DNA is is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing. De verkiezing wordt in 2020 voor de zesde keer georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Is Green.DNA de Sterkste Schakel van 2020 op het gebied van service en klantgerichtheid?

Lees meer
Green.DNA’s eigenwijze visie op het nieuwe werken

Green.DNA’s eigenwijze visie op het nieuwe werken

De kantoorbaan en vergaderen in suffe vergaderzaaltjes zijn passé. Het traditionele werken heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er tegenwoordig nou de hele dag achter een computer zitten? Dat is toch niet meer van deze tijd? Het is tijd voor het nieuwe werken, het is tijd voor Mr.Green!

Lees meer
Blog: Het nieuwe vergaderen met Mr.Green

Blog: Het nieuwe vergaderen met Mr.Green

Yes, een vergadering! Hoe vaak denk jij dat als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Green.DNA. Tijd voor het nieuwe vergaderen, want vergaderen in suffe vergaderzaaltjes is passé.

Lees meer
Recept boerenkoolsalade

Recept boerenkoolsalade

Deze boerenkoolsalade is een echte groene krachtpatser. Lekker winters, en volgens onze chef-kok een aanrader! Een makkelijk recept, weer eens wat anders dan boerenkoolstamppot met worst. Deze boerenkoolsalade is heerlijk en voedzaam als lunch of bijgerecht. 

Lees meer
Tips: Workshops voor energieke evenementen

Tips: Workshops voor energieke evenementen

Organiseer je eerdaags een event of congres? Dan is het voor een energieke en productieve bijeenkomst verstandig om gasten niet te lang achter elkaar te zitten. Niets is immers vermoeiender dan in dezelfde houding alleen maar luisteren naar sprekers op een podium (hoe boeiend het verhaal ook is). Zorg dus voor een gevarieerd en interactief programma vol workshops en ga (ook tijdens het plenaire deel) eens wat vaker staan! Zo zijn de gasten actiever, energieker en fitter!

Lees meer
Recept bloemkool stamppot

Recept bloemkool stamppot

Koude dagen vragen om feel good food! Geïnspireerd op het winterseizoen en de uitgangspunten van Dutch Cuisine heeft onze chef-kok dit heerlijke stamppotje geselecteerd. Met eens een andere winterse krachtpatser in de hoofdrol; bloemkool in plaats van boerenkool. Lekker extraordinary! Lekker smeuïg en de kaas en Amsterdamse uitjes geven de bloemkoolstamppot wat extra pit.

Lees meer
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for green.dna is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.