Nieuws: Mr.Green Rotterdam - eigentijds vergaderen!

Eigentijds vergaderen in regio Rotterdam!

Mr.Green schudt vergadermarkt wakker!

Ben jij cool, classy & a bit bad azzy en zie je altijd op tegen slaapverwekkende meetings en trainingen?  De tijd van suffe vergaderzaaltjes, U-opstellingen en kannen koffie en thee zijn voorbij! Mr.Green, het eigentijdse hospitalityconcept van Green.DNA, zorgt voor een nieuwe vibe op de vergadermarkt en heeft nu ook een vestiging onder de rook van Rotterdam!

‘Mr.Green is een plek waar je wil zijn, waar je op je gemak bent en waar hiërarchie, grenzen en ‘muurtjes’ vervagen. Waar je in je kracht staat, en je het beste van jezelf kan laten zien. Gewoon omdat je jezelf thuis voelt’, aldus de bevlogen eigenaar Sam Verwaijen.

Gratis parkeren, uitzicht op het water en de mogelijkheid om in de pauze even lekker een wandeling in het groen te maken. Bij deze omschrijving denk je niet direct aan een vergaderlocatie nabij Rotterdam, maar niets is minder waar. Mr.Green vond een inspirerende plek waar hij vier ruimtes volledig naar zijn hand zette. Een meeting in de Boardroom, Showroom, Huiskamer of Harbour View van Mr.Green belooft dan ook een flinke dosis innovatiekracht en inspiratie.

Mr.Green Rotterdam; something different

Verwacht wanneer je komt vergaderen bij Mr.Green geen zaaltjes met standaard theater- of U-opstelling, geen kannen koffie en thee en lunch met broodjes kroket. Je kunt kiezen uit stoere vergaderruimtes waar je op de tafel en muren kan tekenen en waar je jezelf een showmaster waant op het LED presentatiescherm van 7 m2. Je drinkt de lekkerste koffie en ook wanneer je zin hebt in een sandwich, salade, smoothie, soepje of something sweet, staat Mr.Green voor je klaar!

Check it out!
Of boek direct een toffe vergaderruimte van Mr.Green

OOK LEUK OM TE LEZEN: