No more events, catering, workshops & teambuilding - Green.DNA

Events, catering, training & teambuilding

Green.DNA gooit het roer om

No more events, catering, training & teambuilding

Sinds de evenementenmarkt door Corona maanden stil heeft gelegen, gooit Green.DNA het roer om en richt haar pijlen voortaan geheel op het hospitalityconcept Mr.Green. No more events, catering, workshops en teambuilding en de evenementenlocaties Veerkracht (Veluwe) en Innovatiekracht (Rotterdams Havengebied) worden locaties die je stoutste dromen overtreffen! De beste plek om te werken en te vergaderen.

Focus op Mr.Green

Green.DNA staat al 23 jaar bekend om hun groene, innovatieve vergader- en evenementenlocaties, leiderschaptraningen en workshops. Maar door het wegvallen van alle activiteiten vanaf maart, moest de koers worden gewijzigd.

Green.DNA eigenaar Sam Verwaijen: ‘Het was even slikken, maar we hebben gekozen voor no more big events, catering, workshops en teambuilding in Veerkracht en Innovatiekracht. We gaan de locaties verbouwen, de grote zaal opdelen in workspace & offices en streven naar een heropening rond 1 december. We hebben met hart en ziel genoten van alle bootcamp en yoga sessies, en de verbinding en bijzondere inzichten tijdens het schapendrijven, de paardencoaching en het paardenmennen, maar het roer moest om.’

Iedere dag bijzonder

Waar Green.DNA voorheen tijdens events, catering, workshops en teambuilding alles uit de kast trok, belooft Mr.Green van iedere (werk)dag een feestje te maken. ‘Nu iedereen, na een periode van massaal thuiswerken, de voordelen, maar ook de nadelen van meer vrijheid en flexibiliteit heeft ervaren, is er behoefte aan een nieuwe standaard.’ Met Mr.Green belooft Verwaijen op zijn bijzondere locaties, ‘een werkdag met meer inspiratie, variatie en flexibiliteit. Geen drukke kantoortuin en onpersoonlijke, sfeerloze flexwerkplekken, maar een warme, plug & play omgeving vol vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden. Gaver dan je ooit voor mogelijk hield… Houd Mr.Green in de gaten!’

Check it out!

De nieuwe kantoorlocaties zijn vanaf 1 december 2020 beschikbaar. Mr.Green biedt dan een divers assortiment van serviced offices, co-working spaces, desks, kantoor, project- en vergaderruimtes in Nederland.

Wil je meer weten over de hernieuwde focus van Green.DNA of alvast sfeer proeven? Je bent van harte welkom voor een kop koffie! Bel of maak een afspraak via [email protected].