Green.DNA transformeert eventlocatie naar Boutique Office - Mr.Green

Green.DNA transformeert evenementenlocatie

naar het kantoor van de toekomst!

Mr.Green Boutique Office Klarenbeek opent in januari zijn deuren

Voormalig evenementenorganisatie Green.DNA van de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen, gooide deze zomer noodgedwongen het roer om. ‘No more big events en de focus op Mr.Green’. Na een flinke verbouwing opent Mr.Green Boutique Office Klarenbeek opent binnenkort zijn deuren.

Al 23 jaar staat Green.DNA bekend om groene, innovatieve vergader- en evenementenlocaties. Maar dit jaar moest de koers abrupt worden gewijzigd. Verwaijen besluit niet af te wachten en zijn pijlen volledig te richten op Mr.Green, het succesvolle workspaceconcept dat hij 1,5 jaar daarvoor op de Apeldoornse vastgoedmarkt introduceerde.

Sam: ‘Het werd me al snel duidelijk dat het wel even zou duren voor er weer grootschalige evenementen georganiseerd konden worden en tegelijkertijd kreeg ‘het nieuwe werken’ een nieuwe impuls. Dat was voor mij 1+1=2. Toen de kantoren in Nederland zich verplaatsten naar keukentafels en zolderkamers en iedereen, na een periode van massaal thuiswerken, de voordelen, maar ook de nadelen van meer vrijheid en flexibiliteit heeft ervaren, ontstond er behoefte aan een nieuwe standaard.’ 

 

Het kantoor van de toekomst
‘Bedrijven willen zich niet meer 10 jaar lang committeren aan een kantoor met voor iedere medewerker een vaste werkplek wanneer het onzeker is of ze die ruimte ook daadwerkelijk nodig hebben. Er is behoefte aan schaalbaarheid. Daarbij hebben we massaal geproefd aan een andere, flexibelere manier van werken, en gaan we zeker niet meer terug naar hoe het was. Want waarom zou je nog haasten ’s morgens om vervolgens in de file aan te sluiten en wie wil er überhaupt nog van 9 tot 5 achter een bureau zitten? Ook daar zie je, meer dan ooit, de behoefte aan flexibiliteit. Ons concept sluit daar naadloos bij aan. We hebben Mr.Green Apeldoorn dit najaar getransformeerd naar Boutique Office Apeldoorn en ik kijk er enorm naar uit om in januari Mr.Green Klarenbeek te openen!’, aldus Verwaijen.

Verwaijen belooft met Mr.Green een werkdag met meer inspiratie, vitaliteit en werkplezier. Zonder vaste kantoorruimte, maar een plug & play membership waarmee je toegang krijgt tot een inspirerende omgeving vol flexibiliteit, service en mogelijkheden.

Maar, een Boutique Office in Klarenbeek?
‘Een parel in het groen, een bijzondere plek, een locatie die je omarmt en waar je je thuisvoelt…’ Wie de recensies in het gastenboek van voormalig evenementenlocatie Veerkracht doorleest, begrijpt dat deze locatie in Klarenbeek niet zomaar een kantoorlocatie wordt. Het groene dak, weidse uitzicht, de stijlvolle inrichting en het full service concept met vergaderruimtes, poolauto’s, boutique gym, vitaliteitspakket en catering, Green.DNA kiest wederom voor ‘extraordinary solutions’.

See for yourself!
Mr.Green Boutique Office Klarenbeek

Nog meer weten over de locaties of memberships? Mr.Green nodigt je uit voor een koffiedate waar hij je vertelt alles vertelt over zijn Boutique Offices en visie op ‘het kantoor van de toekomst’. Plan je afspraak!