Mr.Green breidt uit met twee nieuwe locaties - Green.DNA

Mr.Green breidt uit!

Twee nieuwe, groene kantoorlocaties

Mr.Green breidt uit!

Twee nieuwe kantoorlocaties die je stoutste dromen overtreffen! Groen, inspirerend en van alle gemakken (en meer) voorzien. Mr.Green, het hospitalityconcept van Green.DNA breidt zijn vloot met stoere kantoorlocaties uit met een locatie op de Veluwe én een in het Rotterdamse Havengebied.

De afgelopen maanden is onze visie op onze werkplek en kantoorlocaties herijkt. Wat we een half jaar geleden nog gewoon vonden, ziet er nu heel anders uit. De kantoren in Nederland verplaatsten zich naar keukentafels en zolderkamers. Dat was wennen. Maar er bleek opeens veel te kunnen. Wie dacht dat het noodzakelijk was om iedereen dagelijks op kantoor te hebben, zag hoe het anders kon.

Flexibiliteit

Nu we massaal geproefd hebben van een andere, flexibelere manier van werken, gaan we niet meer terug. Want waarom zou je nog haasten ’s morgens om vervolgens in de file aan te sluiten? Wie wil er nog van 8.30 tot 17.00 uur achter een bureau zitten in een kantoortuin? Veel liever breng je eerst rustig de kids naar school of ga je eerst sporten en klap je dan pas je laptop open. Maar die thuisomgeving is niet echt ideaal om lekker te werken. Gelukkig is daar Mr.Green to the rescue. De perfecte werkplek voor the cool, classy & a bit bad azzy. Kantoorlocaties met flexplekken en werkruimte voor ondernemende zzp’ers, ambitieuze bedrijven en ‘rockende’ projectteams.

New World

Mr.Green creëert een nieuwe standaard, want naar je werk gaan kan ook een feest zijn!

Nieuwsgierig?

De nieuwe werklocaties zijn vanaf 1 december 2020 beschikbaar. Kom snel eens op de koffie en we vertellen je er alles over!