Nieuws: Green.DNA genomineerd voor Sterkste Schakel 2020 - Green.DNA

Green.DNA genomineerd

Sterkste Schakel service en klantgerichtheid

Is Green.DNA Sterkste Schakel 2020?

Evenementenorganisatie Green.DNA van de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing. De verkiezing wordt in 2020 voor de zesde keer georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek en Noord-Veluwe die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

‘We trots op het feit dat Green.DNA door de winnaar van dit jaar is voorgedragen voor de Sterkste Schakel Trofee van 2020. Gastvrijheid zit in ons DNA. Dat we daar ook van onze concullega’s erkenning voor krijgen, is natuurlijk een mooi compliment!’, aldus Verwaijen.

Inspirerend en eigenwijs

Green.DNA is al twintig jaar een actieve en inspirerende partij in de vergader- en eventbranche. Met een eigen(wijze) visie op duurzaamheid, innovatie en gastvrijheid organiseert en faciliteert Green.DNA bijzondere events, catering en vergaderingen voor de Nederlandse corporate top 100 op hun locaties Het Glazen Huis, Veerkracht, Innovatiekracht en Mr.Green.

Verkiezing

Uit alle voordrachten worden tien sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een achtienkoppige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen. De finale is in het voorjaar van 2020.

Meer informatie https://driestedenbusiness.nl/de-sterkste-schakel/