Gezocht: nieuwe standplaats voor de pop-up locatie BioDome

Gezocht: mooie plek voor pop-up locatie BioDome

Wie heeft de gouden tip?

Green.DNA zoekt nieuwe standplaats voor innovatieve pop up locatie

Klarenbeek, 28 september 2018 – Evenementenorganisatie Green.DNA vraagt dit najaar de hulp van eventplanners, chef koks en ‘out of the box’ denkers. Het bedrijf is op zoek naar een nieuwe standplaats voor de innovatieve verplaatsbare evenementenlocatie BioDome. De BioDome stond eerder dit jaar al als voorlichtingscentrum in een natuurgebied en als foodpoint op festivals.

Directeur Remco Smits: ‘De BioDome leent zich uitstekend als pop-up restaurant of ludieke evenementenlocatie. Het is een unieke stormvaste locatie waarmee je op iedere plek een bijzondere belevenis kan creëren Of je nu een chefkok zonder eigen restaurant of eventmanager bent, Green.DNA helpt jou om de BioDome op te bouwen tot de locatie van je dromen!’

Buitengewone oplossing

De BioDome is geschikt voor maximaal 150 personen. En dé oplossing voor een bijzonder diner, intiem relatie evenement of inspirerende strategiesessie met de Raad van Bestuur. Midden op een stadsplein, op pontons op het IJ of onder de Erasmusbrug of liever op een afgelegen plek midden in de natuur, de BioDome maakt het mogelijk.

Dus eventplanners, chef koks en andere ‘out of the box denkers’ tip Green.DNA of grijp zelf je kans!