Persbericht: Green.DNA als cateraar op festivals - Green.DNA

Persbericht: Green.DNA als cateraar op festivals

Evenementenorganisatie Green.DNA, voornamelijk bekend van vergader- en congreslocaties Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht is deze zomer de cateraar op de luxe campings van festivals Down the Rabbit Hole en Lowlands. Green.DNA zorgt met een vitaliserend ontbijt en diverse energiebommetjes voor energie gedurende de hele festivaldag.

Met het motto; ‘wie goed feest moet goed eten’, is er bij de food truck van Green.DNA geen ruimte voor een vette hap, suikerbommetjes en kiloknallers. Wel verse smoothies, oerhammetjes, wraps, granola yoghurtjes en natuurlijk goede koffie om te zorgen dat festivalgangers de hele dag, energiek kunnen genieten van de optredens en sfeer. Het is het eerste jaar dat er op de luxe festivalcampings van CampSolutions een cateraar actief is.

Gevormd door ervaring

Doordat de roots van Green.DNA in de vergader- en congresbranche liggen, zijn die ervaringen de leidraad voor het ontwikkelen van een eigen cateringsconcept. Het geijkte programma met uitgebreide lunch als ‘break’ in het veelal plenaire programma en de onoverkomelijke after lunch dip als gevolg, waren de aanleiding voor het bedrijf om zich te verdiepen in het effect van voeding op de energiebalans.

Eigenaar Sam Verwaijen: ‘Behalve dat een ongezonde levensstijl niet meer van deze tijd is, zagen wij dat je andere keuzes moet maken wanneer je de hele dag energiek wil zijn. Wij gebruiken daarom vooral seizoensfruit en groente vers van het land, complexe koolhydraten, minder suiker, duurzame vis en verantwoord vlees, lelijke peentjes en kromme kommers en natuurlijke energy boosters. Ook is de lunch bij ons niet het centrale middelpunt. Wij serveren de gehele dag door energiegevende hapjes en drankjes zodat de bloedsuikerspiegel en dus het energielevel in balans blijft!’