Inspiratie voor sfeervolle winterevents - Green.DNA

Inspiratie voor warme winterevents

drie sfeervolle suggesties

Inspiratie voor sfeervolle winterevents

De dagen worden korter en ineens komen de feestdagen snel dichterbij. Hoogste tijd dus om wat inspiratie op te doen voor deze sfeervolle eindejaarsperiode. Het is tenslotte hét moment om eens flink uit te pakken en collega’s en/of klanten in het zonnetje te zetten. Hoe doe jij dat het liefst? Met een mooi cadeau, een bindende activiteit, een groot themafeest of toch liever een intieme borrel?

Wij helpen je op weg met deze drie sfeervolle suggesties:

Winterfestival

De sfeer tijdens een winterfestival is altijd gezellig, laagdrempelig en gemoedelijk. Zie je het al voor je? Fakkels, food trucks en een goede vibe. Samen met je beste klant of leukste collega geniet je van kekke cocktail of een hartverwarmende beker glühwein, terwijl je luistert naar en meedeint op de gezellige klanken van de DJ en de saxofonist. De look and feel van jullie winterfestival wordt helemaal naar jullie wensen aangepast van stijlvol en modern tot feestelijk en gezellig.

Gala diner

Of gaan je liever op chique? De champagne gekoeld, prachtig gedekte diner tafels, het jazztrio speelt een achtergrond muziekje en jouw gasten kijken vol verwachting uit naar een heerlijke avond. Onze hosts en hostesses leggen jullie in de watten en zorgen dat het aan niets ontbreekt. Een professionele fotograaf, mooie flessen wijn en een heerlijk meergangen diner met liefde en passie bereidt door onze top koks. En wanneer iedereen is uitgegeten… Dansen tot in de late uurtjes of juist rustig het gala diner laten zakken en genieten van de skills van onze barista’s?

Spectaculaire Nieuwjaarsborrel

Begin januari, een gloednieuw jaar staat voor de deur. Het perfecte moment om met collega’s, relaties en/of klanten bij elkaar te komen. Een korte speech om even terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral vooruit kijken naar het komende jaar. Een inspirerende locatie, sfeervolle aankleding, smakelijke hapjes (walking dinner of amuses) en feestelijke drankjes. Een band, DJ of gewoon goede Spotify-lijst voor een lekker (achtergrond) deuntje. Aanvullend een pub quiz, gek doen in een photo booth of gewoon lekker kletsen? Een nieuwjaarsborrel is dé manier om te zorgen dat je collega’s, relaties en/of klanten zin krijgen om samen te werken het aankomende jaar!

Hulp nodig bij organiseren van een feestelijke bijeenkomst?

Ontbreekt het je nog steeds aan inspiratie? Wij brainstormen graag met je mee! Bel gerust voor een afspraak dan organiseren we samen een onvergetelijk event!