Mr.Green: de leukste kantoor- en vergaderlocaties - Green.DNA

Mr.Green: de leukste kantoor- en vergaderlocaties

Stoer, gastvrij en inspirerend

Green.DNA presenteert Mr.Green

Klarenbeek, 21 november 2018 – Evenementenorganisatie Green.DNA stelt haar nieuwe concept Mr.Green voor aan werkend en vergaderend Nederland. Mr.Green, een ludiek en innovatief gastvrijheidsconcept, maakt werken en vergaderen vanaf januari op diverse locaties in Nederland een stuk leuker. Met de lancering van Mr.Green belooft Green.DNA een nieuwe impuls te geven de vergadermarkt in Nederland en te zorgen voor de lekkerste koffie, fijnste werkplekken en gaafste vergaderruimtes.

‘Mr.Green is een stoer en eigentijds concept dat werken en vergaderen nóg leuker maakt. Werkplekken en vergaderlocaties waar je de lekkerste koffie drinkt, goed kan eten en gewoon graag vergadert en afspreekt. Mr.Green is een inspirerende en representatieve werkomgeving met hetzelfde gevoel van comfort als thuis aan de keukentafel. En daarbij hebben de werkplekken en vergaderruimtes gadgets waar menigeen weer even kind van wordt!’, aldus Green.DNA directeur Remco Smits.

Smits vervolgt zijn enthousiaste verhaal: ‘De eerste Mr.Green locatie opent over twee maanden in Apeldoorn, maar er volgen er snel meer! Het wordt een netwerk van fijne locaties voor werkend en vergaderend Nederland. We lanceren tegelijkertijd ook een Mr.Green app. Daarmee heb je snel en gemakkelijk toegang tot de tientallen unieke en ludieke vergaderruimtes die je al voor meetings vanaf 10 minuten kan boeken.’

Representatief, ludiek en high tech

Voor ieder overleg heeft Mr.Green een passende ruimte. Van hele ludieke tot meer traditionele ruimtes van 4 tot 60 personen. Wil je een nieuwe campagne of bedrijfsfilm presenteren? Boek dan de showroom. Daar maak je indruk met de videowall van 2,5 x 4,5 meter. Wil je brainstormen en eens flink buiten de lijntjes kleuren? Dan moet je zijn in ‘de tekenkamer’. Welke ruimte jouw voorkeur ook heeft, ze zijn stuk voor stuk van alle gemakken voorzien. Een uurtje, iedere maandag, of een hele maand voor een project? Geen enkel probleem, en in een handomdraai te boeken met de app.’

Over Mr.Green

Mr.Green biedt vanaf januari 2019 een variatie aan prettige werkplekken, ludieke vergaderruimtes gecombineerd met een moderne vorm van horeca en catering. Evenementenorganisatie Green.DNA creëert daarmee een aantrekkelijke en innovatieve omgeving waar werken, vergaderen en goed eten samenkomen op één locatie. Het is de ultieme netwerk- en vergaderlocatie voor werkend Nederland.

Vergaderen of op de koffie bij Mr.Green?

Er wordt nu nog druk ge- en verbouwd, maar vanaf januari verwelkomt Mr.Green zijn eerste huurders en gasten. Meer informatie via 055-3011082, [email protected] of neem alvast een kijkje op www.mrgreen.works.

Werken bij Mr.Green?

Mr.Green zoekt voor de eerste drie kantoor en vergaderlocaties in Apeldoorn barista’s, bedieningsmedewerkers en hostessen, een sous chef en zelfstandig werkend kok. Op de website van Mr.Green vind je de vacatures.