Blog: Wat doe jíj eigenlijk...? - Green.DNA

Vaak wordt mij gevraagd wat ik, of mijn bedrijf precies doet. Dat vind ik moeilijk om uit te leggen. Uiteraard hebben we met Het Glazen Huis, Veerkracht en Span of Control de laatste tien jaar onze sporen verdiend, maar inmiddels is er nog veel meer… Vaak zeg ik dus voor het gemak maar dat ik dolfijnentrainer ben. Een baan waar iedereen zich wat bij kan voorstellen en die geen verdere uitleg behoeft. 

Want ja, wat doe ik nou eigenlijk… Vooral heel veel gave dingen. Pionieren, bouwen en groeien. Ik laat me niet tegenhouden door beren op de weg, maar buig problemen juist om naar kansen. Daaruit ontstaan vaak de mooiste innovaties.

Neem bijvoorbeeld de BioDome, een mobiele locatie voor bijzondere evenementen op bijzondere locaties. Zeer geschikt als stormvast, representatief informatiecentrum voor bijvoorbeeld windenergie in gemeenten waar -vaak omstreden- windmolens komen. Of onze nieuwe locatie Innovatiekracht, centrum voor duurzaamheid en innovatie nabij Rotterdam. Geboren uit het feit dat onze gasten uit de Randstad -hoe gaaf ze Veerkracht ook vinden- het niet meer dan eens konden verkopen voor hun duurzaamheidsbijeenkomst met 150 auto’s naar Klarenbeek te rijden!

Daarnaast sta ik ook regelmatig op een podium om bedrijven of congressen te activeren met mijn onorthodoxe kijk op ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie. Daaruit ontstaan dan vaak weer veelbelovende nieuwe contacten, initiatieven en projecten waaraan ik graag mijn steentje bijdraag in de vorm van accelerator of conceptontwikkelaar. En zo bouwden we vorig jaar een opleidingscentrum voor dans, muziek en theater en werken we nu aan de projectontwikkeling van 126 autarkische vakantiewoningen!

Zoals je ziet, is het echt teveel om in vijf minuten aan iemand uit te leggen en is een zelfverzonnen functieomschrijving zo gek nog niet ;-).

Om het overzichtelijk en begrijpelijk te houden, hebben we gekozen om alle bedrijfsactiviteiten samen te voegen onder een nieuw label: GREEN.DNA. Een label waar ik me heel comfortabel bij voel omdat het past als een jas. Green.DNA is de krachtenbundeling van ons ondernemende en groeiende bedrijf dat door buiten de gebaande paden te treden innovatief denken en doen inspireert, motiveert en activeert.

Dus, (nogmaals) aangenaam kennis te maken. Ik ben Sam Verwaijen, eigenaar van Green.DNA. Een ambitieus en groeiend bedrijf dat, net als het groen om ons heen, altijd in ontwikkeling is. Wij zijn sterk in het creëren van buitengewone vergader/congreslocaties, bijzondere evenementen, verrassende en vitaliserende catering, inspirerende lezingen en innovatieve projectontwikkeling. Buitengewone oplossingen zijn onze standaard en innovatie zit in ons DNA!

Ik nodig je uit een kijkje te nemen op onze website green-dna.nl. Uiteraard kan je ook bellen voor een afspraak. Dan praten we bij, en wie weet ontstaat zo ons volgende project…