Het nieuwe normaal, Mr.Green memberships - Green.DNA

Het nieuwe normaal

Mr.Green memberships

Het nieuwe normaal, Mr.Green memberships

Mr.Green is cool, classy & a bit bad azzy. Je werkt bij hem als een baas en vergadert als een pro. Maar de afgelopen maanden stond de wereld op zijn kop, en Mr.Green ontdekte dat hij meer wil zijn dan de gastheer die vergaderruimtes en kantoren verhuurt. Mr.Green wil iedere dag weer bijdragen aan een productieve werkdag en jou de middelen bieden om het beste uit jezelf te halen. Ambitieus en eigenzinnig als hij is, heeft Mr.Green de afgelopen maanden gebruikt om zijn dienstverlening te optimaliseren.

Huurovereenkomst vs membership
In plaats van huurovereenkomsten sluit Mr.Green nu liever memberships af. Gemakkelijk en zonder papierwinkel via de Mr.Green app (Nu al in de appstore, meer info en toelichting hierover volgt). Flexibel en vrijblijvend, of dat nou voor een maand, jaar of wel 10 jaar is! En ook het aanbod is verbeterd: de kantoorlocaties worden zo geüpgraded, dat we spreken van Boutique Offices.

Totaalpakket
Maar het belangrijkste is dat je bij Mr.Green veel meer krijgt dan een inspirerende werkomgeving, kantoor- en vergaderruimte. Als family member van Mr.Green krijg je namelijk automatisch toegang tot een totaalpakket van faciliteiten en diensten (secundaire arbeidsvoorwaarden) die iedere werkgever goed geregeld wil hebben en die stuk voor stuk bijdragen aan meer energie, werkgeluk en productiviteit. Zo kan je als member werken aan je conditie of six pack in de e-gym, in een stoere Mini (poolauto) naar je afspraak en heb je toegang tot een vitality pack!

Meer weten?
We vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden. Gewoon tussendoor bij het koffieapparaat of bel/mail even voor een afspraak.