News just for you - Mr.Green's family

You're part of the Family

news just for you

Messages from Mr.Green

Sterke verhalen, sfeerimpressies en het laatste nieuws. Mr.Green houdt zijn huurders graag op de hoogte. Of je nu kind aan huis bent, alleen af en toe een broodje komt halen en zelfs wanneer je nog nooit op de 3e verdieping bent geweest. Hier lees je alle actualiteiten relevant voor huurders op de locaties van Mr.Green.

Wil je het nieuws eens per maand in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Het nieuwe parkeren

Het nieuwe parkeren

De voorbereidingen voor het nieuwe parkeerterrein zijn in volle gang. Mr.Green zorgt hiermee voor een efficiënter parkeerbeleid, met bezoekersplaatsen voor de deur, betalen naar evenredigheid van gebruik en het voorkomen van ongeoorloofd parkeren. In de laatste week...

Lees meer
Mr.Green app

Mr.Green app

Mr.Green houdt van gadgets en zijn eigen app mocht dan ook niet ontbreken. Heb jij hem al gedownload? Het is niet alleen leuk, maar ook heel praktisch!

Lees meer
You have the key!

You have the key!

Het nieuwe normaal bij Mr.Green houdt in dat we geen huurovereenkomsten meer afsluiten, maar memberships. De afgelopen tijd hebben we jullie geïnformeerd over een aantal praktische dingen die gaan veranderen. Een daarvan is de toegang tot de verdieping en ruimtes. 

Lees meer
Holidays

Holidays

Tot 24 december staat Mr.Green iedere dag voor je klaar. Een gezonde smoothie, een kopje soep, lekker broodje en jouw favoriete koffie kun je gewoon afhalen op de begane grond. Rond kerst en oud en nieuw zijn er wat kleine aanpassingen in ons rooster.

Lees meer
Members only

Members only

Helaas moet ook Mr.Green de komende tijd in lockdown. Maar niet gevreesd, je kunt op onze locaties nog steeds ‘thuiswerken’ maar het café op de derde is dicht. Koffie, broodjes en lunch kun je afhalen op de BG.

Lees meer
Vitaal werken

Vitaal werken

Bij Mr.Green werk je met voldoende afstand, lunch je gezond van het to go menu en heb je alle faciliteiten voor een fijne (online) meeting met collega’s, geheel conform de richtlijnen van het RIVM!

Lees meer
Lekker lunchen

Lekker lunchen

Werk als een baas, en lunch als een koning! Waar heb jij vandaag zin in? Een van de rijk belegde broodjes, een tosti of een kopje soep? Bestel eenvoudig, snel én contactloos je lunch vanaf kantoor met de QR code.

Lees meer
Het nieuwe normaal, Mr.Green memberships

Het nieuwe normaal, Mr.Green memberships

Mr.Green is cool, classy & a bit bad azzy. Je werkt bij hem als een baas en vergadert als een pro. Maar de afgelopen maanden stond de wereld op zijn kop, en Mr.Green ontdekte dat hij meer wil zijn dan de gastheer die vergaderruimtes en kantoren verhuurt. Mr.Green wil iedere dag weer bijdragen aan een productieve werkdag en jou de middelen bieden om het beste uit jezelf te halen. Ambitieus en eigenzinnig als hij is, heeft Mr.Green de afgelopen maanden gebruikt om zijn dienstverlening te optimaliseren.

Lees meer
Herinrichting parkeerterrein

Herinrichting parkeerterrein

Mr.Green regelt zijn zaakjes graag goed, dat geldt ook voor parkeren aan de Lange Amerikaweg. Achter de schermen wordt al een tijdje gewerkt aan de herinrichting van het parkeerterrein. We zorgen hiermee voor een efficiënter parkeerbeleid, met bezoekersplaatsen voor de deur, betalen naar evenredigheid van gebruik en het voorkomen van ongeoorloofd parkeren.

Lees meer
Aangescherpte maatregelen

Aangescherpte maatregelen

Mr.Green vindt het belangrijk om bij te dragen aan het beperken van verspreiding van het virus waar we dat kunnen, maar ondertussen wil hij nog steeds graag een prettige omgeving creëren waar jij net zo fijn (of nog liever) werkt dan thuis. Dus hebben we op onze locaties weer een aantal aanpassingen gedaan en/of maatregelen ingevoerd.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Mr.Green’s Social Life

[instagram-feed accesstoken=”8296689607.M2E4MWE5Zg==.YmE2MmJkZTMzMDlm.NGQ5ZjliYzEyZWUyZDkzYjk5OTE=” num=5 cols=1 showfollow=false showheader=false buttoncolor=#8b9c7d]