News just for you - Mr.Green's family

You're part of the Family

news just for you

Messages from Mr.Green

Sterke verhalen, sfeerimpressies en het laatste nieuws. Mr.Green houdt zijn huurders graag op de hoogte. Of je nu kind aan huis bent, alleen af en toe een broodje komt halen en zelfs wanneer je nog nooit op de 3e verdieping bent geweest. Hier lees je alle actualiteiten relevant voor huurders op de locaties van Mr.Green.

Wil je het nieuws eens per maand in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Nieuws uit de keuken

Nieuws uit de keuken

Vanaf 1 september heeft Mr.Green een nieuwe menukaart met verschillende heerlijke (nieuwe) lunchmogelijkheden! Voor ieder wat wils, kom je snel proeven?

Lees meer
Toffe uitbreiding aan de Lange Amerikaweg!

Toffe uitbreiding aan de Lange Amerikaweg!

Vanaf 1 oktober zal Mr.Green van 8.00 tot 17.00 uur de begane grond op nr 55 bemannen. We ontvangen alle bezoekers met een glimlach, wijzen graag de weg en we maken de lekkerste koffies, smoothies, healthy snacks en verantwoorde lunches.

Lees meer
VIDEO OPNAMES bij Mr.Green

VIDEO OPNAMES bij Mr.Green

Werken op de locaties van Mr.Green is cool, classy & a bit bad azzy! En nu het vanaf 1 juli allemaal weer wat soepeler kan en mag, brengen we dat graag in beeld. Woensdagmiddag 1 juli filmen we op de Lange Amerikaweg 61 wat stoere beelden van de sfeer bij Mr.Green.

Lees meer
We zijn weer open!

We zijn weer open!

Het kan en het mag weer! Vergaderen, koffie drinken en lunchen bij Mr.Green! Tot 30 personen, via vaste looproutes en alles op gepaste afstand, dat dan weer wel… maar wat zijn we blij dat we weer gasten mogen ontvangen! Mr.Green staat tussen 9 en 5 voor je klaar om je een inspirerende dag te bezorgen. 

Lees meer
Nieuw platform voor huurders

Nieuw platform voor huurders

You’re part of our family! Daarom houdt Mr.Green je graag op de hoogte van het reilen en zeilen op zijn locaties. Hij introduceert een nieuw platform speciaal voor huurders. Daarnaast ontvang je eens per maand een nieuwsbrief waarin we het meest recente nieuws afleveren in jouw mailbox.

Lees meer
Maak kennis met Mr.Green

Maak kennis met Mr.Green

Mr.Green deed in 2019 zijn intrede in Apeldoorn. Met stoere kantoor- en vergaderlocaties op de Wapenrustlaan en Lange Amerikaweg. Misschien ben je inmiddels kind aan huis, kom je af en toe voor een broodje en kop koffie of ben je nog nooit op een van zijn locaties geweest. We stellen je graag aan hem voor.

Lees meer
Beperkte dienstverlening

Beperkte dienstverlening

Bij Mr.Green willen we van werken, vergaderen en lunchen iedere dag een feestje maken. Het zal de komende weken alleen niet altijd helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daarvoor vragen we je begrip.

Lees meer
Thuiswerken

Thuiswerken

Thuiswerken is relaxed. Toch adviseert Mr.Green om zodra het weer veilig kan naar kantoor te gaan. Why? Je leest het hier. Tot die tijd goed om het ook thuis fijn, ergonomisch en efficiënt te maken met de tips van BrinQer.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Mr.Green’s Social Life

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to recent Instagram platform changes, it's no longer possible to create a feed by adding the access token to the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.