YES, you can sit down and enjoy your coffee! - Green.DNA

YES, you can sit down and enjoy your coffee!

update na persco 18 november

YES, you can sit down and enjoy your coffee!

Naar aanleiding van de lichte versoepeling van de maatregelen die deze week is aangekondigd, hebben we besloten dat ook bij Mr.Green op de begane grond onze geregistreerde pandbezoekers hun broodje of koffie in het café mogen gebruiken. Natuurlijk met inachtneming van voldoende afstand van elkaar.

BG, 1, 2, 3

De derde verdieping blijft alleen toegankelijk voor huurders op die verdieping én gasten die een vergaderruimte gereserveerd hebben, de gebruikers van het pand ontvangen we graag op de begane grond.

MEET

Vergaderen kan bij Mr.Green gewoon! Er is genoeg ruimte om voldoende afstand te houden. Wel even reserveren! Wanneer er meer dan 10 deelnemers zijn aan een vergadering, gebruiken zij de lunch in de vergaderruimte.

FRISSE NEUS!

En, voor het eerst heeft Hugo de Jonge wat gezegd over het belang van 30 minuten bewegen per dag! Naast het appèl om de maatregelen in acht te nemen, doet hij een oproep om gezond te leven. ‘Gezond leven, dat maakt je weerstand beter. En van bewegen voel je je ook beter. Een half uurtje wandelen, zelfs dat kan al een groot verschil maken voor je gezondheid’. Dus hoppa, broodje op, haal met een versgemaakte smoothie door Marije nog even lekker een frisse neus voor je weer aan het werk gaat.