Mr.Green bemant vanaf 1 okober ook de begane grond - Green.DNA

Toffe uitbreiding op de Lange Amerikaweg!

Mr.Green bemant ook de BG

Toffe uitbreiding aan de Lange Amerikaweg!

Zoals we eerder al lieten weten breiden we uit met twee Mr.Green locaties in Klarenbeek en Spijkenisse. Achter de schermen wordt de verbouwing voorbereid en werken we hard aan het kantoor van de toekomst. We bouwen een community met onze huidige en toekomstige huurders waar inspiratie en vitaliteit voorop staan. We houden je op de hoogte!

Maar ook aan de Lange Amerikaweg zitten we niet stil. Vanaf 1 oktober zal Mr.Green van 8.00 tot 17.00 uur de begane grond op nr 55 bemannen. We ontvangen alle bezoekers met een glimlach, wijzen graag de weg en we maken de lekkerste koffies, smoothies, healthy snacks en verantwoorde lunches.

Op de meeste dagen zal Marije als host op de begane grond te vinden zijn, inmiddels een bekend gezicht op de derde verdieping.

Work in progress

Komende weken zullen er wat aanpassingen plaatsvinden op de begane grond. Ook kun je binnenkort gebruikmaken van flexwerkplekken op de derde etage, waarvoor wat werk moet worden verzet. We proberen natuurlijk de overlast te beperken, maar kunnen dat misschien niet helemaal voorkomen. We hopen op jullie begrip en maken het straks graag goed met een lekkere koffie of smoothie aan onze nieuwe bar.