Mr.Green - De stoerste flexplekken en kantoorruimte van Apeldoorn

Work like Mr.Green

Inspirerende kantoorruimte en flexplekken

Work like

A BOSS 
THE GREATEST
A PRO

De stoerste kantoorruimte
en flexplekken

FLEXPLEK

Ben je op zoek naar een fijne plek om te flexwerken of te studeren? Je bent altijd welkom bij Mr.Green! Op onze locaties kun je gewoon binnenlopen en in de open space een fijn plekje zoeken. Wil je meer rust en privacy? Boek dan een kantoor/vergaderruimte, dat kan al per 10 minuten!

KANTOORRUIMTE HUREN

Wil je representatieve kantoorruimte huren voor jouw (groeiende) bedrijf? De locaties van Mr.Green zijn the place to be! Met het comfort van thuis, vibe van een hip lunchcafé en faciliteiten van een traditioneel kantoor. Je bent slechts één mailtje verwijderd van een bezichtiging van jouw toekomstige werkplek! Bianca leidt je met veel plezier rond!

HET NIEUWE WERKEN

Want jij wilt toch ook energiek en geïnspireerd thuiskomen na een productieve werkdag? De aanwezigheid van Mr.Green tilt een kantoorgebouw naar een hoger level. Gave (flex)werkplekken, stoere vergader- en kantoorruimte van 12 tot 1200 m2 en hoge service gecombineerd met een eigentijds horecaconcept. Mr.Green has it all! Het is de plek waar je wilt werken, vergaderen, lunchen, borrelen en zaken wil doen.

MR.GREEN’S

Social Life

BLOG: HOE GROEN IS MR GREEN?

Mr.Green is geen geitenwollensok. Geen duurzaamheidambassadeur of groene betweter. Hij is eerder een criticaster, onorthodoxe gesprekspartner en diegene die tegen heilige huisjes aan durft te schoppen. ⁣Niet om dwars te doen, maar om je kritisch te laten nadenken over JOUW visie, standpunten en aandeel in deze snel veranderende wereld.

MR.GREEN’S

THIRSTY 

THURSDAY

 

When:
  • 7 mei
  • 4 juni

(iedere 1e donderdag van de maand)

Where: Wapenrustlaan 11
Time: 17:00 – 19:30 uur
Pin only!  

 

[instagram-feed accesstoken=”8296689607.M2E4MWE5Zg==.YmE2MmJkZTMzMDlm.NGQ5ZjliYzEyZWUyZDkzYjk5OTE=” num=8 cols=2 showfollow=false buttoncolor=#8b9c7d showheader=false]

Feel the vibe

‘WORKSPACES THAT MAKES
ME FEEL AT HOME’