BLOG - Green.DNA - Do or Do not

Blog: DO or DO NOT, there is NO TRY

Lef en ondernemerschap… Voor mij gaan die twee hand in hand wanneer je wil innoveren. Gave nieuwe dingen creëer je niet wanneer je twijfelt. Spring van de kant en DOEN! (En, door jouw vertrouwen, enthousiasme en daadkracht volgt de rest vanzelf!

Bij het ontwikkelen van onze mobiele locatie traden we buiten de gebaande paden, zochten we de grenzen op en toonden we lef. Zonder duidelijke opdrachtgever, maar overtuigd van het unieke karakter van het eindproduct doken we in het diepe en begonnen we te bouwen.

Een mobiel, duurzaam informatiecentrum was het uitgangspunt. Stormvast, voorzien van eigen energievoorziening, keuken en toiletten zodat op iedere locatie een onafhankelijke, representatieve bijeenkomst gegarandeerd kan worden.

Het productieproces verliep uiteraard niet zonder de nodige uitdagingen, maar nu, een aantal meerdaagse evenementen verder, kunnen we concluderen dat de BioDome onze verwachtingen meer dan waar heeft gemaakt! Met een te customizen hoes en flexibele inrichting zijn de mogelijkheden eindeloos. Alleen al om de spectaculaire 360º projectie (van presentatie, foto of video) zeg ik DOEN -> organiseren dat unieke evenement! Wij zijn er klaar voor…