Drakenboot - Green.DNA

Workshops & Teambuilding

Drakenboot

Training & teambuilding

Op zoek naar een inspirerende teambuilding, leiderschapstraining, workshop of invulling van een heisessie? Span of Control van Green.DNA is verzameling inspirerende activiteiten gericht op teambuilding en leiderschapsontwikkeling in de buitenlucht. Waardevolle buitenactiviteiten waarbij je oprechte feedback krijgt op persoonlijk leiderschap en samenwerkingsvaardigheden.

De workshops en teambuildingsactiviteiten Span of Control zijn bijzonder geschikt om bedrijven, teams en medewerkers ‘in beweging’ te krijgen of om gewoon een geweldig evenement met elkaar in de buitenlucht te beleven.

Wij zijn je ook graag van dienst met:

  • Authentieke en duurzame vergaderlocaties
  • Innovatieve en inspirerende congreslocaties
  • Vitaliserende evenementencatering

Een prachtige dag en vele opzichten: mooi weer, inspirerende locatie en energieke mensen. Voor Achmea een goede stap in een betere samenwerking, met als ultieme doel: De Klant als Fan! Hartelijk dank en tot ziens!

Frank Vermeulen en Wijnand AkkermanAchmea

Binnen enkele minuten waren de Amsterdamse perikelen achter de rug. Wat heerlijk om de koude, frisse lucht in te ademen en om met de paarden zoveel plezier te hebben! Dank voor de gastvrijheid en tot ziens.

Patricia SchaafsmaING

Bedankt voor een onvergetelijke dag. De prachtige locatie, de inspirerende omgeving en de ervaring met paarden hebben ons teamgevoel versterkt. En dat was de bedoeling van deze dag. We hopen zeker nog een keer terug te keren en zullen Het Glazen Huis zeker aanbevelen!

Afdeling CommunicatieLTO Noord

Samenwerken en vertrouwen

De workshop schapendrijven is een een actieve vorm van teambuilding waarbij de kerncompetenties vertrouwen en samenwerking essentieel zijn. De schaapherder en Border Collie zijn optimaal op elkaar afgestemd en laten zien wat ze kunnen met de schapen in het veld: ophalen, wegdrijven, groepen schapen scheiden en ze een parcours laten volgen. Het lijkt zo gemakkelijk…

Wanneer de plaats van de Border Collies wordt ingenomen door de deelnemers, blijkt toch anders… De normaal zo makke en gehoorzame schapen luisteren niet en samenwerken blijkt de enige manier om de schapen de gewenste kant op te krijgen. Probeer het zelf! Een actieve en onvergetelijke beleving in de buitenlucht.