Training, workshops & teambuilding - Schapendrijven - Green.DNA

Teambuildingschapendrijven

De workshop schapendrijven is een waardevolle buitenactiviteit van Green.DNA. Een actieve vorm van teambuilding waarbij de kerncompetenties vertrouwen en samenwerking essentieel zijn. Een unieke beleving en een zeer boeiende metafoor als het gaat om doelgerichtheid en groepsbelang.

Schapendrijven wordt door bedrijven ingezet om hun managers, afdelingen en medewerkers ‘in beweging’ te krijgen, samen te laten werken een gezamenlijk doel te bereiken of om gewoon een geweldig evenement met elkaar in de buitenlucht te beleven.

Interesse?

We vertellen je graag meer over onze trainingen, je bent welkom voor een persoonlijk gesprek.

 • Vraag een offerte aan
 • Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Digitale brochure Aanvragen
 • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Contact: mail of bel 055 – 301 1082
Andere activiteiten

In het kort

 • Onvergetelijke beleving in de buitenlucht
 • Actief, hilarisch en leerzaam
 • Teambuilding, heisessie, workshop
 • Van 10 – 400 personen
 • Diverse mobiele faciliteiten zoals toiletten en catering

Als je het voor elkaar krijgt een groep fiscalisten in een wei achter schapen te laten rennen en een paard te mennen, dan heb je een bepaalde gave! Wat een inspirerende omgeving en wat een mooi verhaal! Voor herhaling vatbaar!

Ruben FrogerMeijburg & co

Het was een niet te evenaren, geweldig mooie en interessante, hilarische dag! Waarbij we met heel veel plezier genoten van de schapen en goede verzorging.

Afdeling Kaakchirurgie D5 OostUMC Utrecht

Paardenmennen en een bordercollie nadoen (schapendrijven). Top activiteiten op top locatie! Prima verzorging! Voor herhaling vatbaar? JA! Aan te bevelen aan anderen? JA!

JosMSD en Sanofi Pasteur

Wij van Karwei ‘beste van Nederland’ hebben allemaal een super teambuilding dag gehad. Wij waren al één team, maar na deze mooie dag volgens mij nog een stukje meer! Bedankt!

Gisele GimagoKarwei Veenendaal

Samenwerken en vertrouwen

De workshop schapendrijven is een een actieve vorm van teambuilding waarbij de kerncompetenties vertrouwen en samenwerking essentieel zijn. De schaapherder en Border Collie zijn optimaal op elkaar afgestemd en laten zien wat ze kunnen met de schapen in het veld: ophalen, wegdrijven, groepen schapen scheiden en ze een parcours laten volgen. Het lijkt zo gemakkelijk…

Wanneer de plaats van de Border Collies wordt ingenomen door de deelnemers, blijkt toch anders… De normaal zo makke en gehoorzame schapen luisteren niet en samenwerken blijkt de enige manier om de schapen de gewenste kant op te krijgen. Probeer het zelf! Een actieve en onvergetelijke beleving in de buitenlucht.

Foto’s

Locatie

De leiderschapstrainingen en teambuildingsactiviteiten van Green.DNA kunnen in principe op iedere locatie worden georganiseerd. Op of rond onze vergader/congreslocaties Het Glazen Huis en Veerkracht te Klarenbeek (Veluwe) of Innovatiekracht in Spijkenisse (Zuid-Holland). Of bij een van de andere toplocaties (landgoed, hotels en conferentieoorden) in Nederland waar wij een samenwerkingsovereenkomst mee hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden.