Yoga tijdens je meeting of event - Workshops & teambuilding Green.DNA

Yoga workshop

Vitaliteit & leiderschap

Yoga Workshop

Op zoek naar een ontspannen, maar impactvolle workshop tijdens jouw meeting of event? Tijdens onze yogaworkshops staan lichaam en geest centraal. Yoga geeft rust en ruimte en verbindt hoofd en lichaam. Zo levert het een ontspannen bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.  

Op blote voeten op een yogamatje, of liever vanaf een stoel, yoga kan altijd en is voor iedereen. We nemen je aan de hand mee terug naar jezelf om in een waardevol moment van rust te reflecteren. Op jezelf, de situatie of op de dag. Een yoga workshop is bijzonder geschikt om bedrijven, teams en medewerkers te verbinden, of gewoon om tijdens een drukke dag een ontspannen moment met elkaar te beleven.

Interesse?

We vertellen je graag meer over onze trainingen, je bent welkom voor een persoonlijk gesprek.

 • Vraag een offerte aan
 • Vraag een offerte aan

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Digitale brochure Aanvragen
 • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Contact: mail of bel 055 – 301 1082

Bedankt voor een onvergetelijke dag. De prachtige locatie, de inspirerende omgeving en de ervaring met paarden hebben ons teamgevoel versterkt. En dat was de bedoeling van deze dag. We hopen zeker nog een keer terug te keren en zullen Het Glazen Huis zeker aanbevelen!

Afdeling CommunicatieLTO Noord

Vind de balans met yoga

Yoga is een workshop waarbij je de balans tussen hoofd en lichaam leert vinden. In onze yoga workshop worden de deelnemers zich bewust van het lichaam, van signalen die het lichaam afgeeft, van patronen en (vaak belemmerende) overtuigingen. En hoe ga je daar gunstig mee om, waar ligt je kracht? Met yoga krijg je de handvatten om effectief te luisteren naar je onderbewustzijn.

Tijdens de yoga workshop maken we steeds de verbinding tussen de oefeningen en het werk. Een schot in de roos als vitaliteit, energie, bewustwording, leiderschap en groei centraal staan. Wat de deelnemers tegenkomen staat vaak symbool voor hoe zij in het dagelijks leven omgaan met stress en lastige situaties. De oefeningen zorgen voor een spiegel, reflectie is een belangrijk onderdeel van de workshop.

Van energizer tot aan workshop

Doordat de oefeningen van yoga veelzijdig zijn, is de workshop inzetbaar voor elk evenement. Gebruik het als een originele energizer; kom volledig tot rust, verwerk alle informatie van de dag en herpak de focus. Of kies voor een uitgebreide workshop van minimaal 3 uur waarbij je aan de slag gaat met ademhalingstechnieken en verschillende yoga oefeningen. Zo leer je hoe je gemak in ongemak kunt ervaren en spanning in het lichaam kunt omzetten naar kracht.

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw evenement en op wat voor wijze je yoga kunt toepassen als een inspirerende leiderschap- en teambuildingsactiviteit.