Beperkte dienstverlening Green.DNA

Beperkte dienstverlening

op Mr.Green locaties

Beperkte dienstverlening

Bij Mr.Green willen we van werken, vergaderen en lunchen iedere dag een feestje maken. Dat wordt in deze onzekere tijden een stuk minder cool, classy & bad azzy dan dat je van Mr.Green gewend bent. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal. 

Mr.Green kantoorlocaties blijven open

Omdat we het belangrijk vinden dat ook in deze tijd Mr.Green een plek is waar je jezelf thuis voelt, je rustig kunt werken en een goede kop koffie kunt drinken, blijven onze locaties vooralsnog open. Het zal de komende weken alleen niet altijd helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daarvoor vragen we je begrip.

Koffiedrinken en lunchen

Gezondheid staat voorop en daarom is onze horeca, zoals landelijk wordt voorgeschreven beperkt geopend. Mr.Green is van 10:00 uur tot 14:00 uur aanwezig en staat voor je klaar met een wisselend -to go- aanbod. Omdat er in de openbare ruimte nog niet mag worden gegeten of gedronken, pakken we het met liefde voor je in zodat je het mee kan nemen.

Wanneer Mr.Green niet op locatie is, kan je zelf een kopje koffie of thee, wat fris en/of een snack pakken en afrekenen via de betaalzuil in onze Grab & Go.

VERGADEREN

De vergaderruimtes van Mr.Green zijn voor externe gebruikers tot 1 juni gesloten. Huurders kunnen uiteraard wel gebruik maken van onze vergaderruimtes. Je kunt zelf reserveren via onze website, of stuur wanneer je gebruik (hebt ge)maakt van de Tekenkamer, War room, Boardroom of Showroom even een mailtje naar [email protected]. Wij adviseren met max 75% van de aanbevolen capaciteit gebruik te maken van de ruimte om altijd de onderlinge afstand van 1,5 meter te kunnen behouden.

Gezondheid staat voorop

Daarom gelden er op onze locaties aangescherpte regels en richtlijnen met betrekking tot hygiëne om de kans op de verspreiding van het Coronavirus te minimaliseren.