Beperkte dienstverlening Green.DNA

Beperkte dienstverlening

op Mr.Green locaties

Beperkte dienstverlening

Bij Mr.Green willen we van werken, vergaderen en lunchen iedere dag een feestje maken. Dat wordt in deze onzekere tijden een stuk minder cool, classy & bad azzy dan dat je van Mr.Green gewend bent. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal. 

Mr.Green kantoorlocaties blijven open

Omdat we het belangrijk vinden dat ook in deze tijd Mr.Green een plek is waar je jezelf thuis voelt, je rustig kunt werken en een goede kop koffie kunt drinken, blijven onze locaties vooralsnog open. Het zal de komende weken alleen niet altijd helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daarvoor vragen we je begrip.

Gezondheid staat voorop

Daarom is tot 6 april onze horeca gesloten. Mr.Green vervult met minimale bezetting alleen de receptiefunctie. De vergaderruimtes kunnen wel gereserveerd worden, maar we adviseren om je collega’s of gasten niet de hand te schudden en elkaar wat extra ruimte te geven. Helaas serveren we ook even geen huisgemaakte soep, salades en vers belegde broodjes. Je kunt de komende weken alleen (zelf) een kopje koffie of thee en wat fris pakken en afrekenen in onze Grab & Go. Ook de dondermiddagborrel van 2 april vervalt.

Thuis

Wij waren nooit voorstander van de overvolle, onpersoonlijke kantoortuinen en werkten met onze Mr.Green al ‘thuis op kantoor’, maar voor velen om ons heen zal het advies om thuis te werken zeker even wennen zijn. Maar misschien willen ze hierna niet anders, en worden ze kind aan huis bij Mr.Green! Wij zien deze periode dus maar als een kans en gebruiken de tijd en ruimte om met een frisse blik plannen te maken voor de tijd hierna. 

Wij kijken nu al uit naar het moment dat we elkaar weer kunnen begroeten met een hand of high five en kunnen proosten op een goede afloop met een lekker drankje in het café of restaurant van Mr.Green. We wensen jou en je medewerkers/team namens het hele Green.Team veel veerkracht de komende tijd! En wanneer je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Tot snel!