Ambassadeur Dutch Cuisine - Green.DNA Evenementencatering

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

De Nederlandse cultuur en creativiteit zijn serious business. Dutch Design, Dutch Architecture en Dutch Fashion, zijn wereldwijd klinkende begrippen. Tijd om ook onze keuken op de kaart te zetten! Trots op de groene uitgangspunten van Dutch Cuisine laat Green.DNA zich in haar evenementencatering inspireren door Dutch Cuisine.

Dus, groenten in de hoofdrol en lekker met het seizoen mee. Lokaal, minder zout en kleine porties verantwoord vlees en vis. Deze gezonde manier van eten geeft energie en is goed voor mens en dier én dus heel duurzaam! Uitgangspunten waar Green.DNA fan van is, en dus werkt de keukenbrigrade van Green.DNA ook volgens de uitgangspunten van Dutch Cuisine.

Ambassadeur Dutch Cuisine

Green.DNA is ambassadeur van Dutch Cuisine omdat we duurzaam, lekker en gezond eten gemakkelijker en aantrekkelijker willen maken, omdat onze rijke Nederlandse eetcultuur een herwaardering verdient, omdat Dutch Cuisine als verbindende schakel de verduurzaming van de voedselconsumptie kan versnellen en last but not least omdat het goed is voor onze economie én voor de planeet.

Daarom koken wij zoveel mogelijk met streekproducten en seizoensgerechten, geïnspireerd op onze moestuin. Gebruiken we minder vlees en vis dan dat je thuis zou doen, experimenteren we met ludieke plantaardige producten (ken je bijvoorbeeld de knakwortel al?) en streven we naar zo min mogelijk verspilling (kijktip documentaire Wasted!).

Want goed en gezond eten geeft energie!

Dutch Cuisine Evenementencatering

Nieuwsgierig naar onze invulling aan de Dutch Cuisine en wil je graag onze evenementencatering eens komen proeven? Je bent van harte welkom voor een rondleiding op een van onze evenementenlocaties en/of kennismaking met onze chef en keuken!