Blog: Een sportief personeelsfeest organiseren - Green.DNA

Een sportief personeelsfeest organiseren

sportieve activiteiten voor een onvergetelijk event

Blog: Een sportief personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest of teambuildingsdag in festivalstijl organiseren is helemaal hip, maar als street food en cocktails niet bij de visie of cultuur van jullie bedrijf passen, is een sportief personeelsfeest een perfect alternatief! Een sportief personeelsfeest waar je fit van thuiskomt, klinkt goed toch?

Een sportief personeelsfeest

Een sportief personeelsfeest is voor alle bedrijven die op een ludieke en actieve manier met vitaliteit en gezondheid bezig willen zijn. In en rond de groene evenementenlocaties van Green.DNA is genoeg ruimte en gelegenheid voor een sportief personeelsfeest. Yoga, bootcamp, dans- of boksles, obstakelrun, mountainbiken in het bos, zwemmen, suppen, roeien… van ’s ochtends vroeg, tot laat in de avond of tot de volgende ochtend… Het kan bij Green.DNA allemaal!

Onmisbare ingrediënten sportief personeelsfeest

Vitale, gelukkige en productieve medewerkers zijn medewerkers die in balans zijn. Bij een sportief personeelsfeest combineer je sport, teambuilding en mindfulness met muziek en lekker eten. Na een actieve workshop, luister je naar een inspirerende lezing, of geniet lekker met een drankje in de zon. Een sportief personeelsfeest is een ontspannen, maar onvergetelijke en verbindende belevenis waar nog lang over wordt gepraat.

DANSEN OF SLAPEN ONDER DE STERREN

Wil je behalve een sportieve (mid)dag ook dansen onder de sterren of lekker in buitenlucht overnachten? Wij regelen een goede DJ (silent disco) of luxe legertenten met heerlijke bedden om jullie sportieve avontuur compleet te maken!

Artikelen die je misschien ook leuk vindt: