Blog: Een personeelsfeest om nooit te vergeten - Green.DNA

Een personeelsfeest om nooit te vergeten

trends en tips van Green.DNA

Blog: Een personeelsfeest om nooit te vergeten

Helemaal terug van weggeweest, het personeelsfeest. Na jaren van bezuinigingen is er weer budget voor een goed bedrijfs- of personeelsfeest. En er is altijd wel een reden te bedenken. Of je nu een jubileum te vieren hebt, of je het bedrijf op de arbeidsmarkt wil onderscheiden door het personeel jaarlijks met een goed feest extra in de watten te leggen. 

En dus aan jou, eventmanager, HR medewerker of directiesecretaresse de schone taak om een ludiek, inspirerend, innovatief maar vooral onvergetelijk personeelsfeest te organiseren. Maar hoe vlieg je dat aan? Wij geven je graag wat inspiratie voor een indrukwekkend personeelsfeest.

Personeelsfeest anno 2019

Het personeelsfeest anno 2019 moet kleurrijk, fotogeniek en dynamisch zijn. Eigentijds en instagrammable. Een totaalbeleving. Van de activiteiten tot het eten. Green.DNA organiseert daarom het liefst personeelsfeesten in festivalstijl. De locaties van Green.DNA hebben zowel binnen als buiten meer dan genoeg ruimte voor diverse podia waar optredens, workshops en voorstellingen kunnen plaatsvinden.

Zang, dans, cabaret, karaoke, silent disco, barista, photo booth, foodtrucks, cocktailbar… You name it!

Sportief personeelsfeest

Liever geen street food en cocktails, maar voel je meer voor een fit en vitaal personeelsfeest? In en rond de groene evenementenlocaties van Green.DNA zijn voldoende mogelijkheden voor een sportief festival met tal van actieve activiteiten. Begin de dag met een yogaworkshop, geniet van een power ontbijt (of lunch), doe daarna mee aan de bootcamp, volg een meditatiesessie of boksles, ga mountainbiken in het bos en verzamel vervolgens moe maar voldaan rond het kampvuur. Onze chefs verzorgen een stoere BBQ of zetten ludieke food trucks in om jullie stevige trek te stillen.

Onze evenementenlocatie Innovatiekracht ligt aan het water en biedt dus nog meer sportieve mogelijkheden. Zwemmen, suppen, roeien… laten we eens samen sparren over het programma.

Dansen onder de sterren

Krijg je geen genoeg van een personeelsfeest in festivalstijl en wil je ook dansen onder de sterren en lekker in buitenlucht overnachten? Wij regelen een goede DJ (silent disco) en luxe legertenten met heerlijke bedden om jullie avontuur compleet te maken!

ANDERE ARTIKELEN DIE JE MISSCHIEN leuk VINDT: